Marketing

 

 

I Koncentons marketingafdeling sørger dygtige formidlere for virksomhedens markedsføring. Her er sans for sætningskonstruktioner, nøgletal og salgsargumenter altafgørende, og som medarbejder i denne afdeling er det derfor vigtigt, at man besidder evner til at omdanne komplekse investeringsprocesser og -løsninger til præcise og letforståelige argumenter. 

 

 

Marketing


I Koncentons marketingafdeling består hverdagen af en række bredspektrede arbejdsopgaver, hvoraf de fleste har tekstproduktion som omdrejningspunkt. Blandt de primære opgaver er planlægning af virksomhedens markedsføringsstrategi, eksekvering af kampagner, udarbejdelse af indhold til hjemmeside, formulering af salgsmateriale med mere. Det er derfor vigtigt, at man som medarbejder i denne afdeling er udstyret med en skarp skriftlighed og en fornemmelse for at omdanne kompleks investeringsmateriale til salgbart indhold.

 

Sæt dit eget præg på opgaverne

Der er tale om et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor man selv præger sine arbejdsopgaver og det tekstindhold, der produceres. I afdelingen er stemningen god, tonen uformel, og der sættes pris på medarbejdere, som tager initiativ og foreslår ændringer eller nye tiltag. 

 

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Koncenton

 

Interesseret i et job i Koncentons marketingafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Afdelingsleder
Anders Lauridsen
Telefon: 30 38 66 53

 

Ledige stillinger hos Koncenton