Salg

 

 

Koncentons salgsafdeling består af en række kompetente og udadvendte investeringskonsulenter, der afholder salgsmøder med potentielle investorer og sørger for, at disse bliver tilbudt den rette investeringsløsning. 

  

 

Salg


Koncentons investeringskonsulenter er virksomhedens ansigt udadtil. Som medarbejder i denne afdeling møder du spændende mennesker med formue, og din opgave bliver at præsentere disse for virksomhedens investeringsmuligheder og således udfordre den måde, hvorpå de i dag forvalter deres økonomi og skatteforhold. Vi lægger vægt på, at du er vant til at arbejde med salg understøttet af CRM-systemer, og at du trives i en vindende kultur, der tiltrækker fagligt stærke rådgivnings- og salgsprofiler. 

 

Et positivt sind

Medarbejderne i denne afdeling brænder for at møde, udfordre, rådgive og sælge investeringsprojekter, hvorfor flair for økonomi og viden om skatteforhold er vigtige faglige egenskaber. Din arbejdsdag veksler mellem tid på landevejen, møder med eksisterende og potentielle investorer og dertilhørende rådgivere samt opfølgende kontorarbejde. Det er derfor vigtigt, at du som investeringskonsulent er et positivt menneske med en vindende mentalitet, der kan motivere dig selv, når du i hverdagen tilbringer en del tid alene på landevejen. 

 

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Koncenton

 

Interesseret i et job i Koncentons salgsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?

 

Ledige stillinger hos Koncenton