Udlejning

 

 

Koncentons udlejningsafdeling varetager udlejnings- og driftsprocesser vedrørende virksomhedens boligejendomme i Aarhus og København, og som medarbejder i denne afdeling er du garanteret en alsidig arbejdsdag fyldt med varierende opgaver. 

 

 

Udlejning


Som medarbejder i Koncentons udlejningsafdeling får du ansvaret for de udlejnings- og driftsprocesser, der er tilknyttet virksomhedens boligejendomme i Aarhus og København. Din arbejdsdag vil være præget af varierende opgaver – herunder bl.a. serviceaftaler, materialevalg, mangelgennemgange, udlejning og driftsopgaver af forskellige karakter.

 

Kendskab til bygge og -udlejningsprocesser 

Medarbejderne i denne afdeling skal derfor være udstyrede med overblik og koordineringssans, ligesom kendskab til bygge- og udlejningsprocesser vil være en fordel. Der er tale om en dynamisk afdeling, der samarbejder med mange af Koncentons andre afdelinger og har daglig kontakt med byggeledere, lejere mm. i Aarhus og København. Den daglige gang vil være på Koncentons kontor i Aarhus, men indimellem går turen over Storebælt for at løse diverse opgaver i København. 

 

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Koncenton

 

Interesseret i et job i Koncentons udlejningsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Udlejningsassistent
Frederik Andresen
Telefon: +45 30 38 66 77

 

Ledige stillinger hos Koncenton