Udlejning

 

 

Koncentons udlejningsafdeling varetager udlejnings- og driftsprocesser vedrørende virksomhedens boligejendomme i Aarhus og København, og som medarbejder i denne afdeling er du garanteret en alsidig arbejdsdag fyldt med varierende opgaver. 

 

 

Udlejning


Som medarbejder i Koncentons udlejningsafdeling får du ansvaret for de udlejnings- og driftsprocesser, der er tilknyttet virksomhedens boligejendomme i Aarhus og København. Din arbejdsdag vil være præget af varierende opgaver – herunder bl.a. serviceaftaler, materialevalg, mangelgennemgange, udlejning og driftsopgaver af forskellige karakter.

 

Kendskab til bygge og -udlejningsprocesser 

Medarbejderne i denne afdeling skal derfor være udstyrede med overblik og koordineringssans, ligesom kendskab til bygge- og udlejningsprocesser vil være en fordel. Der er tale om en dynamisk afdeling, der samarbejder med mange af Koncentons andre afdelinger og har daglig kontakt med byggeledere, lejere mm. i Aarhus og København. Den daglige gang vil være på Koncentons kontor i Aarhus, men indimellem går turen over Storebælt for at løse diverse opgaver i København. 

 

 

 

Få et indblik i dagligdagen hos Koncenton

 

Interesseret i et job i Koncentons udlejningsafdeling?

Send din ansøgning
Har du set et job, der passer godt til dig? Eller har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning?
Ansvarlig for drift og vedligeholdelse
Frederik Andresen
Telefon: +45 30 38 66 77

 

Ledige stillinger hos Koncenton