‹ TilbageAabent Hus 2

400 interesserede til åbent hus på Vesterport i Aarhus

Søndag d. 5. juni 2016 blev der afholdt åbent hus i Koncentons ejendom på Vesterport i hjertet af Aarhus. Her mødte mange interesserede lejere op for at se og skrive sig op til de splinternye et-, to- og treværelses lejligheder.

Søndag d. 5. juni trodsede omkring 400 interessede lejere det solrige strandvejr og lagde vejen forbi Vesterport 1, da Koncenton inviterede indenfor i de 58 nybyggede lejligheder. De mange interesserede fik udleveret materiale om ejendommen, hvorefter Koncentons medarbejdere viste rundt i de forskellige lejemål. Både singler, kæreste- og vennepar var mødt op, og de besøgende var meget positivt stemte over for boligerne. Mange fremhævede lejlighedernes hyggelige kroge, hemse og skæve vinkler som stemningsskabende og charmerende elementer, der gør boligerne unikke og forskellige fra andre moderne lejemål.

Central beliggenhed afgørende
De besøgende fremhævede, at det især var ejendommens beliggenhed, der havde vakt deres interesse for lejemålene. Vestergadekvarteret er et attraktivt kvarter, der især tiltrækker et ungt og kreativt segment, og blandt de besøgende var da også en del studerende, hvoraf mange havde taget deres forældre med. Herudover havde eksempelvis kunstnere og arkitekter fundet vej til Vesterport denne søndag, og alle var generelt meget imponerede over lejlighedernes kvalitet.

463 henvendelser i løbet af seks timer
Mange besøgende valgte på stedet at skrive sig op til en eller flere af lejlighederne, mens andre kom for at se lejemål, de allerede havde skrevet under på. Generelt har udlejningsinteressen for ejendommen på Vesterport været stor, og rigtigt mange har henvendt sig i håbet om at sikre sig en af de attraktive lejemål. Koncentons indkøbschef Anders Bangsgaard udtaler i den forbindelse:

”Allerede seks timer efter, at lejlighederne var blevet udbudt på udlejningssiden Boligportalen, havde jeg modtaget 473 henvendelser fra interesserede lejere. Det er overvældende”.

I skrivende stund er der underskrevet 40 lejekontrakter, men Anders Bangsgaard forventer, at der kommer styr på de resterende 18 inden for nærmeste fremtid. 

Nedenfor kan du se stemningsbilleder og høre kommentarer fra besøgende til åbent hus-arrangementet.