‹ TilbageIMG 5959

Billeder fra den igangværende renovering på Vesterport

Ejendommen i Koncentons aktuelle investeringsprojekt, Koncenton Vesterport, totalrenoveres, og den historiske ejendom omdannes fra erhverv til bolig. Vi var den 23. december et smut forbi ejendommen i det centrale Aarhus for at se, hvordan renoveringen skrider frem.

-

På forsiden af den flotte røde murstensejendom på Vesterport er det ikke til at se, at en omfattende renovering er i gang. Indvendigt bærer ejendommen dog tydeligt præg af renoveringen med håndværkere, værktøj og byggematerialer.

Bygningen, der med sine karakteristiske spær og bjælker har en historisk charme, totalrenoveres indvendigt, i forbindelse med at ejendommen konverteres fra erhverv til bolig. I august 2016 skal ejendommen således stå klar med 58 nybyggede et-, to- og treværelseslejligheder. 

Nybyggede lejligheder på populær placering

Med den attraktive placering forventes lejlighederne at blive særdeles populære blandt især byens unge og studerende, der typisk efterspørger mindre lejligheder i centrum. Størstedelen af lejlighederne indrettes derfor som etværelseslejligheder og delevenlige toværelseslejligheder, der om kort tid så småt vil begynde at tage form. Indtil videre befinder byggeriet sig dog stadig på et indledende plan, hvilket billedgalleriet nedenfor også afslører.

>> Klik her og læs mere om Koncenton Vesterport