‹ Tilbage1_cropped

Ejendomsbranchens netværksfest i Cannes

En af Europas største ejendomsmesser, MIPIM, er netop blevet afholdt i Cannes. Næsten 25.000 deltagere og 2.600 udstillende virksomheder var samlet i det sydfranske for at deltage i messen. Dertil kom de mange tilrejsende, der observerede og netværkede uden for messeområdet.

I den forgangne uge har der ikke været mange hjemme i den danske ejendomsbranche. Der var nemlig næsten 700 danske deltagere tilmeldt årets MIPIM-messe, hvor der blev vidensdelt, netværket og markedsført ejendomsprojekter for fuld damp. Det var derfor også helt naturligt, at Koncentons indkøbsafdeling tog turen til Cannes for at høre om nye spændende trends og projekter.

Koncentons udsendte fortæller om turen til Sydfrankrig: ”For alle større og seriøse spillere i ejendomsbranchen, er det vigtigt at vise flaget på MIPIM. Det er her, man først hører om de nyeste tendenser, og det er en helt fantastisk netværksmulighed for virksomheder som Koncenton, der lever af at finde de rigtige projekter på et stærkt konkurrencepræget marked”.

Lovende kontakter

Og efter tre hektiske mødedage er det tydeligt, at det også i år var rejsen værd at deltage i MIPIM. Grundlaget for flere spændende ejendomsprojekter blev lagt, og indkøbsafdelingen skal nu i den nærmeste tid følge op på disse sager. Forhåbentlig vil de senere på året kunne præsenteres som nye Koncenton-projekter.