‹ Tilbage1411 VR360 Lejlighed 0009

Få 3D-briller på og oplev de lækre lejligheder på Søborg Hovedgade

Koncentons aktuelle projekt, Søborg Hovedgade, er endnu under opførsel - men med 3D-briller på kan du nu alligevel få et livagtigt indblik i en af ejendommens lækre, lyse lejligheder. Tag brillerne på og bliv ført ind i en virtuel verden, hvor du kan sætte dig i sofaen, nyde udsigten over Søborg Kirke eller smugkigge ind i badeværelset.

-

På et af vores forestående informationsmøder har du mulighed for at prøve 3D-brillerne, der placerer dig i en af ejendommens lejligheder. Med brillerne på kan du dreje rundt om dig selv og dermed få et 360 graders syn rundt i lejligheden, hvor du har mulighed for at skifte mellem billeder og dermed prøve forskellige placeringer i samme lejlighed. Dermed får du mulighed for at se forskellige vinkler og se rundt om hjørnerne i den lyse lejlighed, der forventes indflytningsklar primo 2017.

Billederne er skabt i et tæt samarbejde mellem Koncenton, Dimension Design og arkitekterne Luplau & Paulsen - sidstnævnte står bag hele ejendommens arkitektur, og billederne afspejler således en specifik lejlighed på 4. sal i ejendommen.

 

Koncenton Soeborg Hovedgade 3D Lige

^Koncentons kommunikationschef, Andreas Jakobsen, iført 3D-brillerne, der viser en af lejlighederne fra Koncenton Søborg Hovedgade-projektet i 3D.