‹ TilbageTopbillede 1600X900

170 investorer har allerede tegnet aktier for over 170 mio. kr.

Søndag den 2. april 2017 gik salget af Koncentons nyeste porteføljeprojekt, Koncenton Metropol II, i gang. Og lanceringen er gået over al forventning: dags dato har 170 investorer således allerede nu investeret mere end DKK 170 mio. egenkapital i projektet.

Koncenton Metropol II samler flere boligejendomme i København og Aarhus i ét investeringsprojekt. Konceptet er tidligere blevet afprøvet i et lignende projekt, der blev fuldtegnet på ni måneder med fire ejendomme og en samlet egenkapital på DKK 182 mio. De 120 investorer i det første projekt har kunne se det budgetterede afkastet stige fra 9% til forventede 10%. 

Se evt. video af referenceprojektet her

 

Tilfredshed og tillid blandt investorerne
Efter et succesfuldt første porteføljeprojekt lancerede Koncenton efterfølgeren 'Metropol Ejendomme II' i april i år. Projektet er konceptuelt bygget op på fuldstændig samme måde som det første. Og det første Metropol-projekt har betydet, at der har været en overvældende interesse for Koncenton Metropol Ejendomme II. Hele 170 investorer har i alt pr. 6. oktober 2017 investeret over 170 mio. kr., hvilket svarer til 94% af det samlede beløb fra det første projekt, der tog ni måneder at fuldtegne. 

”Det første porteføljeprojekt har klart dokumenteret konceptets levedygtighed, hvilket både nye og eksisterende kunder tydeligvis også har tiltro til. Samtidig kommer over 50%% af de nye tegninger fra eksisterende Koncenton-investorer, hvilket jeg tolker som en tydelig tilkendegivelse af, at der er en generel tilfredshed med vores projekter og tillid til os som udbyder,” fortæller Koncentons investeringsdirektør, Oliver Peters.

To store, velbeliggende ejendomme er allerede indkøbt
Den indskudte ejenkapital i Koncenton Metropol II er allerede kommet ud at arbejde. Der er således indkøbt to store, nybyggede ejendomme - én i Rødovre med 73 familieboliger og én i den attraktive Aarhus-bydel 'Trøjborg' med 104 boliger. Du kan læse mere om projektet og ejendommene her.

Bestil prospekt på Koncenton Metropol Ejendomme II