‹ TilbageTopbillede 1600X900

210 investorer har på kort tid tegnet aktier for over 212 mio. kr. og projektet forventes fuldtegnet inden for kort tid

Søndag den 2. april 2017 gik salget af Koncentons porteføljeprojekt, Koncenton Metropol II, i gang. Og projektet er gået over al forventning: dags dato har 210 investorer således allerede nu investeret mere end DKK 212 mio. egenkapital i projektet, som forventes fuldtegnet inden for få måneder.

Koncenton Metropol II samler flere boligejendomme i København og Aarhus i ét investeringsprojekt. Konceptet er tidligere blevet afprøvet i et lignende projekt, der blev fuldtegnet på ni måneder med fire ejendomme og en samlet egenkapital på DKK 182 mio. De 120 investorer i det første projekt har kunne se det budgetterede afkastet stige fra 9% til forventede 10%. 

Se evt. video af referenceprojektet her

 

Tilfredshed og tillid blandt investorerne
Efter et succesfuldt første porteføljeprojekt lancerede Koncenton efterfølgeren 'Metropol Ejendomme II' i april i år. Projektet er konceptuelt bygget op på fuldstændig samme måde som det første. Og det første Metropol-projekt har betydet, at der har været en overvældende interesse for Koncenton Metropol Ejendomme II. Hele 210 investorer har i alt pr. 4. december 2017 investeret over 212 mio. kr., hvilket svarer til 117% af det samlede beløb fra det første projekt, der tog ni måneder at fuldtegne. 

”Det første porteføljeprojekt har klart dokumenteret konceptets levedygtighed, hvilket både nye og eksisterende kunder tydeligvis også har tiltro til. Samtidig kommer over 50%% af de nye tegninger fra eksisterende Koncenton-investorer, hvilket jeg tolker som en tydelig tilkendegivelse af, at der er en generel tilfredshed med vores projekter og tillid til os som udbyder,” fortæller Koncentons investeringsdirektør, Oliver Peters.

To attraktive boligejendomme er indkøbt og flere er på vej
Den indskudte ejenkapital i Koncenton Metropol II er allerede kommet ud at arbejde. Der er således indkøbt to store, nybyggede ejendomme - én i Rødovre med 73 familieboliger og én i den attraktive Aarhus-bydel 'Trøjborg' med 104 boliger. Du kan læse mere om projektet og ejendommene her.

Bestil prospekt på Koncenton Metropol Ejendomme II