‹ TilbageTopbillede 1600X900

Sidste chance for at deltage: 350 investorer har tegnet aktier for over 345 mio. kr. og projektet er næsten fuldtegnet

Søndag den 2. april 2017 gik salget af Koncentons porteføljeprojekt, Koncenton Metropol II, i gang. Og projektet er gået over al forventning: dags dato har 350 investorer således allerede nu investeret mere end DKK 345 mio. egenkapital i projektet, som forventes fuldtegnet inden for få dage.

Koncenton Metropol II samler flere boligejendomme i København og Aarhus i ét investeringsprojekt. Konceptet er tidligere blevet afprøvet i et lignende projekt, der blev fuldtegnet på ni måneder med fire ejendomme og en samlet egenkapital på DKK 182 mio. De 120 investorer i det første projekt har kunne se det budgetterede afkastet stige fra 9% til forventede 10%. 

Se evt. video af referenceprojektet her

 

Tilfredshed og tillid blandt investorerne
Efter et succesfuldt første porteføljeprojekt lancerede Koncenton efterfølgeren 'Metropol Ejendomme II' i april i år. Projektet er konceptuelt bygget op på fuldstændig samme måde som det første. Og det første Metropol-projekt har betydet, at der har været en overvældende interesse for Koncenton Metropol Ejendomme II. Hele 350 investorer har i alt pr. 9. april 2018 investeret over 245 mio. kr. i egenkapital. Således er der nu kun ca. 5 mio. kr. tilbage i projektet.

”Det første porteføljeprojekt har klart dokumenteret konceptets levedygtighed, hvilket både nye og eksisterende kunder tydeligvis også har tiltro til. Samtidig kommer over 50%% af de nye tegninger fra eksisterende Koncenton-investorer, hvilket jeg tolker som en tydelig tilkendegivelse af, at der er en generel tilfredshed med vores projekter og tillid til os som udbyder,” fortæller Koncentons investeringsdirektør, Oliver Peters.

Tre attraktive boligejendomme er indkøbt og flere er på vej
Den indskudte ejenkapital i Koncenton Metropol II er allerede kommet ud at arbejde. Der er således indkøbt tre store ejendomme - én i Rødovre med 73 familieboliger, én i den attraktive Aarhus-bydel 'Trøjborg' med 104 boliger og senest én i Høje Taastrup med 48 familieboliger, som er fuldt udlejet. Du kan læse mere om projektet og ejendommene her.

Bestil prospekt på Koncenton Metropol Ejendomme II