‹ TilbageDomus Vista _01

Nyt attraktivt ungdomsboligprojekt på Frederiksberg

Porteføljeprojektet Koncenton Metropol har fået tilføjet en ny spændende ejendom. Projektejendommen omkranser den kendte Domus Vista bygning på Nordens Plads på Frederiksberg blot 5 km fra Rådhuspladsen.

Ejendommen vil undergå en gennemgribende renovering, der komplet redefinerer bygningens funktioner og udseende. Stueetagen vil komme til at bestå af erhverv og et medborgerhus for områdets beboere, mens førstesalen bliver konverteret til 127 ungdomsboliger. En ny klimaskærm vil skabe et helt nyt og opdateret facadeudtryk.

Ejendommen har hidtil rummet erhverv og kontorlejemål, og mange i området har ventet utålmodigt på, at der skulle ske noget med de lidt nedslidte bygninger. Borgmester i Frederiksberg Kommune, Jørgen Glenthøj (C), glæder sig derfor også over de nye planer. Han udtaler i en pressemeddelelse: ”Vi har længe og med stor tålmodighed arbejdet på at finde en løsning, som vil kunne løfte Domus Vista og området omkring centret. Jeg er meget tilfreds med, at vi ud over moderne butikker og community center også får bygget 127 ungdomsboliger. Det er et projekt, som vi har ventet ganske længe på”.

Koncentons rolle

Koncenton er kun involveret i byggeprocessen og udlejning af ungdomsboligerne på førstesalen, og vi har store forventninger til projektet. Der er tale om en attraktiv placering i det indre København, hvor markedet for ungdomsboliger er næsten umætteligt. Således er mere end 20.000 personer skrevet op til ungdomsboliger i København, og der er +30.000 studiepladser i en 4 km. radius fra Domus Vista ejendommen. Det lover godt for udlejningsmulighederne og vores investorers indtjeningsmuligheder.

Næsten 100 investorer er allerede med

Aktieprojektet Koncenton Metropol Ejendomme tilbyder investorer at udnytte den massive befolkningsvækst i København og Aarhus til at skabe en gennemsnitlig årlig forrentning på 9% over 10 år. De næsten 100 investorer, der allerede er blevet del af Koncenton Metropol, har tilsammen investeret DKK 130 mio. i projektet.