‹ TilbageFacade 1

Overvældende interesse for Koncentons lejemål i Aarhus

I december 2015 blev investeringsprojektet Koncenton Vesterport udbudt og udsolgt på rekordtid. Investorernes begejstring for ejendommen deles af lejerne, der står i kø for at få en lejlighed i det attraktive Vestergadekvarter i hjertet af Aarhus. Vi har været på besøg i ejendommen på Vesterport, hvor håndværkere i øjeblikket er i fuld gang med at gøre de 58 lejligheder klar til indflytning.

Renoveringsarbejdet skrider fremad på Vesterport 1 i Aarhus, der i øjeblikket er under omdannelse fra erhverv til spritnye et-, to- og treværelses lejelejligheder. Forleden var vi på besøg i ejendommen, og der begynder at tegne sig et billede af nogle moderne og funktionelt indrettede lejligheder, der er spækkede med hyggelige kroge. Her er malerarbejde og montering af inventar i fuld gang, mens der i nogle af lejlighederne er indsat køkkenelementer og toiletfaciliteter. På 6. sal er hver lejlighed blevet udstyret med en rummelig hems, der både er velegnet som soveplads, hyggekrog eller til ekstra opbevaring.

Lejlighederne står således snart klar til fremvisning og efterfølgende udlejning, hvilket også fremgår af nedenstående billedgalleri.

 

Mange interesserede henvendelser

Lejlighederne står indflytningsklar d. 1. august, og udlejningsarbejdet er allerede i fuld gang. Interessen for boligerne har været overvældende stor, og vi har modtaget rigtigt mange henvendelser fra både singler og par samt bofæller, der ønsker en delevenlig lejlighed. I den forbindelse afholder vi søndag d. 5. juni et åbent hus-arrangement, hvor interesserede lejere kan komme forbi og se de færdigrenoverede lejligheder.

Hvis du vil vide mere om lejemålene på Vesterport 1, kan du læse mere her.