KONCENTON FREDENSBORG (FULDTEGNET)

Fakta

Gns. årligt afkast over 10 år:9,31%
Årlige udbytter:4,75%
Antal boligenheder:61
Udlejningsgaranti:1 år på alle boliger
Finansiering:30 års fast rente / F5:
Anvisningsret til alle boligerne:Ja
Struktureret exitmulighed:Efter 5 år
Projektsum:DKK 201.460.688
Minimumsindskud:DKK 1.500.000

Området

Ejendommen bliver opført på Gammel Strandvej, smukt beliggende ved Nivå Havn og Strandpark.

Læs mere ›

(FULDTEGNET)
Investering i boligprojekt med eftertragtet beliggenhed ud til Øresund ved Nivå Lystbådehavn

Som investor i Koncenton Fredensborg A/S bilver du medejer af et ejendomsprojekt med i alt 61 nye boliger ved havnen i Nivå. Boligerne er oplagte for parret eller familien, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser med udsigt til Øresund. En god infrastruktur med kystbane og motorvej gør beliggenheden attraktiv med kun 35 km kørsel til København og 12 km til Helsingør.

Velindrettede boliger
Projektejendommen er tegnet af Danaform Arkitekter og består af to bygningsafsnit ("cirklen" og "stangen"), der forventes at være klar til indflytning ultimo 2020. I "cirklen" indrettes 40 fireværelses-rækkehuse på 107-113 m2 . I "stangen" indrettes 21 lejligheder på 98-114 m2. Både rækkehusene og lejlighederne har enten egen terrasse eller altan.

Tæt på det hele
Kun få minutters gang fra boligerne ligger den idylliske Nivå Lystbådehavn og Strandpark, som er et oplagt samlingssted. På havnen findes der flere restauranter, badestrand, roklub, grillområde og meget mere. Samtidig er boligerne praktisk placeret med nem adgang til både indkøb (Nivå Center), skole, foreningsliv og togstationen.

Afstande Fredensborg

Godt købt ind
Der er indhentet uafhængig mæglervurdering, der bekræfter, at ejendommen er købt ind til en rigtig fornuftig pris. I denne vurderes det, at ejendommen aktuelt har en værdi på 218,4 mio. kr. Det er 16,9 mio. kr. mere end den samlede projektsum på 201,5 mio. kr.

Hvorfor er beliggenheden attraktiv?
Nivå er en del af Fredensborg Kommune, der i alt har over 40.000 indbyggere. Ligesom den øvrige del af kommunen, har Nivå de seneste år oplevet en stor befolkningstilvækst, og byen er i dag vokset til knap 8.500 borgere, som nyder godt af et meget aktivt kultur- og foreningsliv. Samlet set forventes Fredensborg Kommune at vokse med over 18% frem mod 2030, hvilket giver optimale betingelser for ejendomsinvestering.

Resumé

  • Investering i nyt boligprojekt i Nivå 40 rækkehuse og 21 lejligheder
  • Gns. afkast på 9,31% p.a. (driftsbaseret uden indregning af værdistigning)
  • Løbende udbytter på gns. 4,75% om året (første udbyttegivende år 2021)
  • Høj rentesikkerhed pga. finansieringsdel med fast rente i 30 år og afdrag på lån
  • 1 års udlejningsgaranti på alle boligerme fra overtagelsen (1. kvartal 2020)
  • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
  • Anvisningsret til ejendommens lejligheder
  • Minimumsindskud på 1,5 mio. kr. (10% ejerskab svarer til 6,95 mio. kr.)


Koncenton Fredensborg A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 3 (middel-lavt) på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af 'Dokument med central information'.