KONCENTON HØJE TAASTRUP C (FULDTEGNET)

Fakta

Gns. årligt afkast over 10 år:10,45%
Årlige udbytter:5,33%
Antal lejligheder:145
Udlejningsgaranti:1 år på alle boliger
Finansiering:30 års fast rente / F5:
Anvisningsret til alle boligerne:Ja
Struktureret exitmulighed:Efter 5 år
Projektsum:DKK 314.275.000
Minimumsindskud:DKK 1.500.000

Området

Ejendommen ligger helt centralt i Høje Taastrup C, der er en attraktiv satellitby vest for København. Høje Taastrup Kommune er en af de grønneste i københavnsområdet, idet godt 2/3 af kommunens areal udgøres af skov, eng, mark og søer. Samtidig er der nem adgang til og fra Høje Taastrup via S-tog, motorveje samt regionale og internationale tog.

Læs mere ›

(PROJEKTET ER FULDTEGNET)

Investering i boligprojekt med højt afkast og ideel beliggenhed

Som investor i Koncenton Høje Taastrup C opnår man et gennemsnitligt afkast på hele 10,45% om året alene baseret på driften. Heraf udbetales der årlige aktieudbytter på gns. 5,33% over den 10-årige budgetperiode. Det er det højeste udbytte i et Koncenton-projekt til dato.

Ejendommen med de 145 nye lejligheder ligger helt centralt i byen - kun få hundrede meter fra et stort shoppingcenter, skoler og stationen, hvorfra der kun er 13 min. til Indre København med tog.

Afstande

Ejendommen er købt godt ind
Vi har indhentet uafhængig mæglervurdering, der bekræfter, at ejendommen er købt ind til en rigtig fornuftig pris. I denne vurderes det, at ejendommen i det aktuelle marked har en værdi på 349,7 mio. kr. Det er 59,7 mio. kr. mere end vores indkøbspris på 290 mio. kr.

En by med vokseværk og stort potentiale
Ifølge Danmarks Statistik vil indbyggertallet i Høje Taastrup vokse med hele 12% inden for ca. 10 år. Det er der flere årsager til. En af dem er, at der er et meget hurtigt voksende erhvervsliv, hvilket tilstrømningen af en række store virksomheder som fx Orbicon, DSV, DISA, Global Connect, Atea, Nordea, Danske Bank og Alka understreger. Alene fra 2010 til 2017 blev der skabt hele 9.000 nye arbejdspladser i kommunen. Det svarer til en af de absolut højeste vækstrater på landsplan, og i 2018 blev Høje Taastrup Kommune da også kåret til Sjællands mest erhvervsvenlige af Dansk Industri.

Gennemtænkte boliger til en bred målgruppe
Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og består af tre bygningskroppe med i alt 145 lejligheder, der opføres af Raundahl & Moesby. Byggeriet påbegyndes i 3. kvartal 2019, og boligerne udlejes i etaper fra ultimo 2020 i takt med, at de står færdige. Både indretningen og et overkommeligt huslejeniveu sikrer, at boligerne henvender sig til den bredest mulige lejermasse. Det kan være både enlige, par, børnefamilier og seniorer. Dermed er risikoen for tomgang minimal.

Plan

Fakta om Koncenton Høje Taastrup C

  • Investering i ny boligejendom i Høje Taastrup C med 145 attraktive lejligheder
  • Gns. afkast på 10,45% p.a. (driftsbaseret uden indregning af værdistigning)
  • Løbende udbytter på gns. 5,33% om året (første udbyttegivende år 2021)
  • Høj rentesikkerhed pga. finansieringsdel med fast rente i 30 år og afdrag på lån
  • 1 års udlejningsgaranti på alle boligerme fra overtagelsen
  • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
  • Anvisningsret til ejendommens lejligheder
  • Minimumsindskud på 1,5 mio. kr. (10% ejerskab svarer til 10,8 mio. kr.) 

Koncenton Høje Taastrup C A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4 (middelniveau) på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af Key Information Document

Har du spørgsmål til projektet?

Oliver PetersPartner, Investeringsdirektør Tlf. +45 22 22 70 10