KONCENTON KAMPMANNS GAARD - Prestigefyldt boligejendom med 68 nyetablerede lejligheder og uovertruffen beliggenhed midt i det ikoniske København

Fakta

Gns. årligt afkast over 10 år:8,44%
Heraf årlige aktieudbytter på:3,5%
Antal boliger:68
To-, tre- og fireværelseslejligheder:65-135 m2
Fuld udlejningsgaranti:18 måneder
Struktureret exit-mulighed efter:5 år
Overtagelse:Oktober 2017
Samlet projektsum:420.921.875
Minimumsindskud:DKK 1.000.000

Beliggenheden

Kampmanns Gaard ligger i det absolutte centrum af København. Der bor omkring 53.000 indbyggere i Indre By, som er afgrænset af Søerne og havneløbet, men også omfatter Christianshavn. I en befolkningsfremskrivning forventer Københanvs Kommune, at befolkningen i det populære område vil stige med næsten 11% over de næste 10 år.

Læs mere ›

Få et årligt afkast på 8,44% fra en eftertragtet og sjældent udbudt boligejendom med 68 helt nye lejligheder i hjertet af København 

Unikke ejendomme i det ikoniske København
Koncenton tilbyder nu investorer at tage del i ét projekt, der består af to centralt beliggende københavnerejendomme på i alt 8.756 m2, der går under navnet ”Kampmanns Gaard”. Det er den kendte arkitekt Hack Kampmann, der har lagt navn til projektet, idet han har tegnet den ene af de to bygninger.

Ejendommene er oprindeligt opført som beboelsesejendomme for det bedre københavnske borgerskab, men har i de senere år fungeret som administrationskontorer for Københavns Politi. Med dette projekt ændres ejendommen til beboelse. Der vil dog være et enkelt erhvervslejemål i stueetagen, som er udlejet til Netto på en 15 års uopsigelig kontrakt.

68 rummelige og komplet nyrenoverede lejligheder 
Kampmanns Gaard består af i alt 68 ejerlejligheder på 65-135 m2, hvoraf langt størstedelen er store, rummelige lejligheder på mere end 100 m2. Lejlighederne fordeler sig på to-, tre- og fireværelseslejligheder, der alle er nyrestaurerede, lyse og indbydende med elevatoradgang. Tre ud af fire lejligheder har altan mod enten gård eller gade og har desuden store vinduer – flere af disse som del af originale karnappartier. Placeringen i hjertet af Indre By.

Sjældent udbuldt og eftertragtet ejendomsinvestering
Projektet udmærker sig blandt andet ved et konservativt budget, der giver et årligt gennemsnitligt afkast på 8,44%. Ejendommenes positive cash flow bruges til udbyttebetaling samt gældsafvikling. 

Fakta om projektet

  • Én investering i 68 lejligheder ved Glyptoteket i det ikoniske København 
  • Gns. årligt afkast på 8,44% over 10 år - heraf løbende udbytter på 3,5% p.a.
  • Fuld udlejningsgaranti for boligerne i de første 18 måneder 
  • Exit-mulighed efter 5 år, der giver investeringen en højere likviditetsgrad
  • Anvisningsret til de 68 lejligheder - et attraktivt alternativ til køb af lejlighed
  • Finansiering på non-recourse vilkår, hvor investor alene hæfter for sit indskud 
  • Ingen indregnet værdistigning - stiger ejendommene i værdi, stiger afkastet
  • Minimumsindskud i projektet på 1 mio. kr.