KONCENTON SEJS (PROJEKTET ER FULDTEGNET)

Fakta

Gns. årligt afkast over 10 år:9,90%
Årlige udbytter:4,50%
Antal boligenheder:78
Udlejningsgaranti:1 år på alle boliger
Finansiering:30 års fast rente / F5:
Anvisningsret til alle boligerne:Ja
Struktureret exitmulighed:Efter 5 år
Projektsum:DKK 175.505.000
Minimumsindskud:DKK 1.500.000

Området

Ejendomsprojektet bliver opført på Borgdalsvej i Sejs-Svejbæk, der er en naturperle blot 6 km fra Silkeborg. Her er natur, sø og skov, og med god infrastruktur i nærområdet er det en attraktiv oase for tilflyttere fra hele Region Midtjylland.

Læs mere ›

(FULDTEGNET)
Investering i boligprojekt med eftertragtet beliggenhed og attraktivt afkast 

Som investor i Koncenton Sejs A/S opnår du et højt gennemsnitligt afkast på 9,90% om året alene baseret på den løbende drift. Heraf udbetales der årlige aktieudbytter på gns. 4,50% over den 10-årige budgetperiode.

Du bliver medejer af 78 nye boligenheder (26 rækkehuse i og 52 lejligheder), der ligger i Sejs-Svejbæk, som er for Silkeborg, hvad Risskov er for Aarhus og Hasseris for Aalborg; et naturskønt område blot få kilometer fra centrum.

Boligerne opføres tæt på indkøb, skole og ikke mindst grønne områder med sø, skov og hede. I Sejs-Svejbæk er der nem adgang til spisesteder og kulturtilbud, mens man på ganske få minutter kommer på motorvejsnettet, der tager en til Aarhus eller Herning på kun 30 minutter. Beliggenheden gør området attraktivt for pendlere, der arbejder i større byer, men værdsætter roen og den smukke natur i Sejs-Svejbæk.

Afstande

En by med vokseværk og stort potentiale
I løbet af de sidste fem år er der kommet ca. 2.600 nye silkeborgensere til kommunen, og alle prognoser forudser, at Silkeborg vil fortsætte væksten. Ifølge en befolkningsfremskrivning fra Danmarks Statistik vil kommunen vokse med 11% i perioden 2017-2045. Silkeborg Kommunes egne vækstmål er dog mere ambitiøse med en målsætning om at tiltrække 1.000 nye tilflyttere årligt og dermed runde 100.000 indbyggere allerede ved udgangen af 2025.

Det stigende indbyggertal afspejler sig også i boligmarkedet, hvor Silkeborg i 2017 var den danske kommune, der havde den største fremgang i antallet af hussalg. Det har betydet stigende købspriser på både ejerlejligheder og huse over de seneste år.

Attraktive boliger til en bred målgruppe
Boligerne, der er tegnet af Constructa, spænder fra 74-125 m2 og har alle tilknyttet en parkeringsplads. Der er tale om to-, tre-, fire og femværelsesboliger, hvor alle boliger har et opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse. Både indretningen og et overkommeligt huslejeniveu sikrer, at boligerne henvender sig til den bredest mulige lejermasse. Det kan være både enlige, par, børnefamilier og seniorer. Dermed er risikoen for tomgang minimal.

Resumé

  • Investering i nyt boligprojekt i Sejs med 26 rækkehuse og 52 lejligheder
  • Gns. afkast på 9,90% p.a. (driftsbaseret uden indregning af værdistigning)
  • Løbende udbytter på gns. 4,50% om året (første udbyttegivende år 2021)
  • Høj rentesikkerhed pga. finansieringsdel med fast rente i 30 år og afdrag på lån
  • 1 års udlejningsgaranti på alle boligerme fra overtagelsen (1. kvartal 2020)
  • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
  • Anvisningsret til ejendommens lejligheder
  • Minimumsindskud på 1,5 mio. kr. (10% ejerskab svarer til 5,4 mio. kr.)


Koncenton Sejs A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 3 (middel-lavt) på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af 'Dokument med central information'.