Investorstrategi: De bedste råd til et styrket afkast

I investeringsguiden ’Investorstrategi: De bedste råd til et styrket afkast’ finder du gode råd til din investeringsstrategi, ligesom du får indblik i det aktuelle investeringsmarked.

Du bliver bl.a. klogere på (1) udfordringerne og mulighederne i det aktuelle investeringsmarked, (2) hvordan du sikrer en optimal grad af risikospredning i din investeringsportefølje, og (3) hvordan du fastlægger din exit-strategi.
Emner, som alle er vigtige, hvis du vil have mest muligt ud af din formue. 

Guiden indeholder desuden tips fra aktieanalytikeren og ejer af aktieinfo.net, John Stihøj.

Udfyld formularen og få guiden sendt pr. mail med det samme. 

GUIDENS INDHOLD:

  • Vær bevidst om din investeringsstrategi
  • Sørg for at sprede dine investeringer tilstrækkeligt
  • Gå imod strømmen, hvis du vil slå markedet
  • Vælg dit exit med omhu
  • Vælg din vej gennem forruden - ikke bakspejlet

Bestil guiden

Relevant for dig, der kan investere fra 750.000 kr.

Vil du vide mere?

I vores artikler herunder kan du læse om nyt fra både investerings- og ejendomsmarkedet, og - selvfølgelig - om vores nuværende og tidligere projekter.

Lav tomgang sikrer lukrativ fremtid for ejendomsinvesteringer

Tomgang for lejeboliger i investeringsejendomme falder. En økonomisk markedstomgang for boliger på kun 3,3 pct. vidner om en forsat stor efterspørgsel på boliglejemål. "Særlig lejernes søgen efter små enheder i de store byer, familieboliger i forstæderne og seniorboliger overstiger alle forventninger, " siger udlejningschef i Koncentons udlejningsafdeling, Go' Bolig, Søren Justesen.

Ny analyse: Hvad skal vi forvente af ejendomsmarkedet?

Ny analyse ser på forskellige scenarier for, hvad den stigende rente og inflation kan få af betydning for ejendomsmarkedet.

Har du inflationssikret din formue?

Risikospredning og investeringer polstret mod inflation kan være nøglen til at fastholde en stærk portefølje i en tid med stor usikkerhed og stigende inflation. Udlejningsejendomme er netop sikret mod udhuling af formuen.