Mød Anders Retz Johansson

Gode kollegaer, spændende og udviklende arbejdsopgaver samt et mål, hvor man til tider skal stå på tæerne for at nå det hele– det er alle ting, som passer rigtig godt til mit temperament.


Fondschef
Ansat siden december 2019

Hvorfor valgte du i sin tid at blive en del af Koncenton?

Koncenton er en spændende virksomhed, som har oplevet rekordvækst siden opstarten. Jeg søgte til Koncenton, fordi jeg havde et ønske om at blive en del af det vinderhold, som har skabt succesen. Fordi succes og vækst skaber arbejdsglæde, men også gode faglige og professionelle muligheder.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Selvom jeg ikke har været i virksomheden så længe endnu, så er jeg allerede faldet rigtig godt til. Der bliver taget rigtig godt imod én, når man kommer som ny medarbejder. Gode kollegaer, spændende og udviklende arbejdsopgaver samt et mål, hvor man til tider skal stå på tæerne for at nå det hele – det er alle ting, som passer rigtig godt til mit temperament.

Hvad er du særlig glad for i jobbet?

I min stilling har jeg en stor berøringsflade med vores kunder, som er investorerne. Når man arbejder med investorer og i det hele taget forvalter andre folks penge, skal man gøre sig ekstra umage for at undgå fejl og for at kommunikere præcist og korrekt. Jeg synes, det er rigtig spændende at have den daglige kontakt med investorer, have mange bolde i luften og i virkeligheden at have en nøglerolle i kommunikationen med Koncentons investorer.

Hvad er det bedste ved Koncenton som arbejdsplads?

Når der er boller i karry i kantinen og mine dejlige kollegaer :)

Relaterede artikler

Mød Henrik Øst Andersson

"Det er diesel på min motor at komme ud at møde positive og inspirerende mennesker."

Mød Louise Nørskov

"Vores arbejdsplads er noget helt unikt. Jeg har aldrig før oplevet så stærkt et sammenhold på en arbejdsplads."

Mød Peder Stampe

"Jeg elsker mit arbejde og mine kolleger, og jeg nyder den tillid, der bliver udvist samt den fleksibilitet, der er i jobbet."

Mød Peter Graugaard

"Det er et udfordrende job, hvor kvaliteten i det, vi leverer hver dag, er rigtig høj."