Mød Emilie Vad

"Noget, der betyder meget for mig, er følelsen af, at det, jeg gør, har afgørende betydning for Koncentons succes"


Salgssupporter
Ansat siden august 2019

Hvad er din funktion i virksomheden?
Jeg er ansat som salgssupporter hos Koncenton. Jeg har tidligere været ansat som piccoline i virksomheden, og i forbindelse med at jeg startede på universitet, fik jeg muligheden for at få et studiejob i salgsafdelingen.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive del af Koncenton?
I forbindelse med min tidligere stilling som piccoline, søgte jeg som et led i min mere langsigtede karriereplan et lærerigt job i en vækstende virksomhed,. Det, jeg især fokuserede på, var at finde en stilling, som kunne give mig indblik i en virksomheds opbygning og organisering, så jeg på måde kunne blive klogere på, hvor jeg gerne vil ende på den anden side af min uddannelse. Det er allerede lykkedes – gennem min stilling som salgssupporter, får jeg lov at være en del af salgsafdelingen, som er der, hvor jeg gerne vil ende, når jeg har færdiggjort min uddannelse på HA. alm. på Aarhus BSS.

Hvorfor er du her stadig i dag?
Jeg er utrolig glad for at være her hos Koncenton, og jeg føler, at mit arbejde bliver værdsat hver dag. Jeg har fået muligheden for at udvikle mig i virksomheden, idet jeg er gået fra piccoline til at sidde i salgsafdelingen. Her har jeg fået nye opgaver og udfordringer som er relevante for mit studie. Derudover er jeg integreret i et utroligt fedt arbejdsmiljø, hvor der er et godt flow, og hvor man har en god tilgang til hinanden.

Hvad er du særligt glad for i dit job?
Jeg kan se, at nogle af de opgaver, jeg udfører, har gjort en stor forskel, og at mine kollegaer sætter stor pris på det. Jeg bliver udfordret i mit arbejde, hvilket jeg værdsætter, og arbejdsopgaverne varierer meget. Sidst, men ikke mindst, er mit job meget lærerigt; jeg lærer nye begreber, oplever dem i praksis, og får indsigt i branchen.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?
Mit job handler i bund og grund om at være en hjælpende hånd i salgsafdelingen. Min primære opgave er at assistere salgsafdelingen – herunder de salgsansvarlige; kontaktchef samt investeringschef. Mit fokus er altid, at det, jeg gør, er vigtigt for, at vi har en god synergi og et godt flow i forretningen.

Hvad er det bedste ved Koncenton som arbejdsplads?
En af de bedste ting, er den tillid som alle kollegaer herinde har til hinanden, hvor alle gør deres bedste. To af kerneværdierne hos Koncenton er flid og vindermentalitet, og det mærker jeg tydeligt i dagligdagen. Derudover gør Koncenton rigtig meget for sine ansatte, herunder den årlige kick-off-tur, temauger, spinningstimer hver uge, og især at vi er rigtige gode til at fejre små som store succeser. Og så er det selvfølgelig helt vildt fedt at være en del af en virksomhed, der vækster så meget, og hvor der konstant sker forandringer.

Relaterede artikler

Mød Anders Retz Johansson

"Jeg synes, det er rigtig spændende at have den daglige kontakt med investorerne."

Mød Henrik Øst Andersson

"Det er diesel på min motor at komme ud at møde positive og inspirerende mennesker."

Mød Louise Nørskov

"Vores arbejdsplads er noget helt unikt. Jeg har aldrig før oplevet så stærkt et sammenhold på en arbejdsplads."

Mød Peder Stampe

"Jeg elsker mit arbejde og mine kolleger, og jeg nyder den tillid, der bliver udvist samt den fleksibilitet, der er i jobbet."