Mød Henrik Øst Andersson

"Jeg er et meget udadvendt menneske, så det er diesel på min motor at komme ud at møde positive og inspirerende mennesker – og det er både mine kollegaer og kunder."


Investeringskonsulent
Ansat siden juli 2018

Hvorfor valgte du i sin tid at blive en del af Koncenton?

Inden jeg blev en del af Koncenton arbejdede jeg i banksektoren og var ikke på udkig efter et nyt job. Tværtimod. Årsagen til, at jeg i det hele taget kom i kontakt med Koncenton var faktisk, at jeg så dem som en potentiel kunde til den virksomhed, jeg arbejdede i på daværende tidspunkt. Ikke desto mindre endte det med, at investeringschef John Sloth shanghajede mig, og derfor sidder jeg i stillingen som investeringskonsulent i dag.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Én af grundene til, at jeg sagde ja til at komme med på Koncenton-holdet, var, at jeg kunne se et stort potentiale i Koncentons produkt. Jeg vurderede, at der ville komme en større efterspørgsel efter denne type investeringer, som bankerne ikke umiddelbart kunne udbyde. Det viste sig at holde stik – jeg havde faktisk bare ret. Den fantastiske vækst, der har været indtil nu, har stor indflydelse på, at jeg fortsat er en del af forretningen. Det er en spændende rejse, produktet har en stærk berettigelse - og så er det en fed arbejdsplads med masser af energi.

Hvad er du særlig glad for i jobbet?

Noget, der betyder rigtig meget, er, at jeg i min stilling har muligheden for selv at tilrettelægge min arbejdsdag. Og så må jeg også indrømme, at jeg bliver meget motiveret af, at der er direkte pay-off, når jeg lægger en ekstra indsats – så er der mulighed for at shine!  Jeg møder mange inspirerende mennesker i min hverdag, som jeg ikke ellers lige ville støde på. Det er folk, der har haft stor succes erhvervsmæssigt og har knoklet for deres formue. Det er ærlig talt et privilegie at få lov til at sparre med de mennesker og høre deres historier.

Hvad er det bedste ved Koncenton som arbejdsplads?

Det kan siges kort og godt: Kunderne og kollegaerne. Jeg er et meget udadvendt menneske, så det er diesel på min motor at komme ud at møde positive og inspirerende mennesker – og det er både mine kollegaer og kunder.

Relaterede artikler

Mød Anne Gram-Skjoldager

"Jeg har særligt fokus på at formidle komplekst investeringsstof på en klar måde."

Mød Anders Retz Johansson

"Jeg synes, det er rigtig spændende at have den daglige kontakt med investorerne."

Mød Kristoffer Kamstrup Gade

"Det bedste ved arbejdspladsen er de rammer, vi arbejder i – både i fysisk og overført forstand."

Mød Louise Tjørnager Jakobsen

"Det er mit fokus at ansætte de stærkeste medarbejdere."