Mød Peder Stampe

"Jeg elsker mit arbejde og mine kolleger, og jeg nyder den tillid, der bliver udvist samt den fleksibilitet, der er i jobbet." 


Forretningsdirektør i Koncenton
Ansat siden januar 2019


Hvad er din funktion i virksomheden?

Jeg har det økonomiske ansvar for vores transaktioner, herunder skat, moms, regnskab og likviditet. Mit arbejde drejer sig i korte træk om at sikre, at vores investorer ikke møder uforudsete overraskelser i forbindelse med det produkt, de har investeret i. Et tænkt eksempel kan være, at der skal være styr på, om momsen er blevet overholdt i en ejendoms byggeperiode, så vores investorer ikke to år senere står med en ekstra udgift.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive en del af Koncenton?

Jeg kom fra et rigtig godt job og et andet arbejdsliv, så det var ikke en helt let beslutning at sige ja. Men jeg kunne mærke, at Koncenton havde de helt rigtige, sunde værdier, og derudover ville jeg gerne være en del af opstarten af denne nye vækstvirksomhed.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Jeg elsker mit arbejde og mine kolleger, og jeg nyder den tillid, der bliver udvist samt den fleksibilitet, der er i jobbet. Jeg kan tydeligt mærke, at Koncenton gør et grundigt stykke arbejde i forhold til at sammensætte det rigtige match af medarbejdere rundt om i virksomheden. Det betyder meget for mig i mit arbejdsliv.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Jeg får lov til at arbejde sammen med gode og kompetente kolleger, og så har jeg en helt unik mulighed for at få indsigt i ejendomstransaktioner. Vores produkter har en volumen og en kompleksitet i forhold til ejendomstransaktioner, som man ikke finder mange andre steder i Danmark. Denne indsigt koblet med den faglige sparring, jeg har med mine kolleger, udvikler mig rigtig meget.

Hvad er det bedste ved Koncenton som arbejdsplads?

Energien, humoren, work-life-balance og det at føle sig godt tilpas, når man møder ind på arbejde. Det er egentlig en kombination af mange ting: forholdet til kollegerne, arbejdsopgaverne, den respekt og energi, jeg oplever. 

Relaterede artikler

Mød Anders Retz Johansson

"Jeg synes, det er rigtig spændende at have den daglige kontakt med investorerne."

Mød Henrik Øst Andersson

"Det er diesel på min motor at komme ud at møde positive og inspirerende mennesker."

Mød Louise Nørskov

"Vores arbejdsplads er noget helt unikt. Jeg har aldrig før oplevet så stærkt et sammenhold på en arbejdsplads."

Mød Peter Graugaard

"Det er et udfordrende job, hvor kvaliteten i det, vi leverer hver dag, er rigtig høj."