Mød Peter Graugaard

"Det er et udfordrende job, hvor kvaliteten i det, vi leverer hver dag, er rigtig høj. Vi går benhårdt efter at være de bedste i branchen, og vi vil alle sammen gerne vinde og blive bedre. Den vindermentalitet passer mig rigtig godt."

Intern konsulent
Ansat siden juni 2019
 


Hvad er din funktion i virksomheden? 

Jeg sidder som intern konsulent og har den daglige kontakt med formuende danskere, der skal have en præsentation af vores koncept for passiv ejendomsinvestering. Det giver mange spændende samtaler med nogle mennesker, som har gjort det godt i deres liv. Hvis jeg samtidig kan inspirere dem og udfordre dem på nogle af deres holdninger omkring investering, så er det bare ekstra tilfredsstillende.  

Hvorfor valgte du at blive en del af Koncenton?

Koncenton er en inspirerende arbejdsplads, hvor der er godt gang i forretningen, og det ville jeg gerne være en del af. Derudover er jeg del af en afdeling, hvor der bliver stillet høje forventninger til os medarbejdere fra ledelsen, men hvor det også er i orden at have høje forventninger den anden vej. Det giver et godt samspil, hvor alle forventer det bedste af hinanden.

Hvorfor er du her stadig i dag? 

Det er et udfordrende job, hvor kvaliteten i det, vi leverer hver dag, er rigtig høj. Vi går benhårdt efter at være de bedste i branchen, og vi vil alle sammen gerne vinde og blive bedre. Den vindermentalitet passer mig rigtig godt.

Hvad er du særligt glad for i dit job? 

Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg har gode relationer med mine kollegaer, og det giver en stor tilfredshed, når vi yder en indsats, som er med til at skabe resultater. Derudover er der også plads og forståelse for, at man både skal have arbejde og privatliv til at fungere i hverdagen.   

Hvad er det bedste ved koncernen som arbejdsplads?

Det bedste er vindermentaliteten, og at man godt kan tillade sig at forvente noget af hinanden. Man er også rigtig gode til at tage imod nye medarbejdere og sørge for, at de falder godt til. Det skyldes nok også de gode fester og gode ture, vi kommer på.   

Relaterede artikler

Mød Anders Retz Johansson

"Jeg synes, det er rigtig spændende at have den daglige kontakt med investorerne."

Mød Henrik Øst Andersson

"Det er diesel på min motor at komme ud at møde positive og inspirerende mennesker."

Mød Peder Stampe

"Jeg elsker mit arbejde og mine kolleger, og jeg nyder den tillid, der bliver udvist samt den fleksibilitet, der er i jobbet."