Koncenton ansætter ny CFO

Christen Steffensen er den 1. februar startet som ny økonomidirektør i Koncenton A/S.

Hos Koncenton får han det overordnede ansvar for økonomi, IT samt det team der er ansvarlige for kontakten med investorerne i selskabets mange ejendomsprojekter. Han vil desuden indgå i den øverste ledergruppe i Koncenton.

Christen Steffensen er uddannet Cand. Merc og kommer med en lang økonomisk baggrund fra store virksomheder som FLSmidth, ISS, Chr. Hansen og GN Store Nord. Han glæder sig til at tage fat på opgaverne i Koncenton.

”For mig er Koncenton en rigtig spændende virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst siden opstarten i 2015. Der er i den grad damp på kedlerne, og jeg oplever en utrolig stor kampgejst og holdånd i virksomheden. Det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Christen Steffensen.

Administrerende direktør og partner i Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen glæder sig over at have fået Christen ind i virksomheden.

”Vi er stolte over at få en kapacitet som Christen ind som CFO i Koncenton. Han har en solid baggrund og mange års erfaringer fra tunge økonomi-poster i dansk erhvervsliv. Det har stor værdi for os, og vi glæder os til at fortsætte Koncentons ambitiøse vækstrejse med Christen med på holdet, siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Relaterede artikler

Koncenton er den største danske ejendomsinvestor i 2020

Koncenton ligger i toppen af Cushman & Wakefield | Reds årlige liste, der rangerer de største ejendomsinvestorer i Danmark.

Kapitalfond bliver medejer af Koncenton

FSN Capital har investeret i Obton Group Holding. Med købet af aktierne bliver FSN Capital 45% ejer af Koncenton, der er et datterselskab til Obton Group.

Koncenton lancerer ny ejendomsfond med klimavenlige boliger

En ny klimafond med det grønne element som omdrejningspunkt har set dagens lys. Koncenton lancerer sin første portefølje med klimavenlige boliger - Koncenton Klimaboliger A/S.

Ny aftale om lagerbeskatning af ejendomsavancer vedtaget

Hvad betyder den nye politiske aftale om lagerbeskatning for Koncentons ejendomsprojekter?