Koncenton ansætter ny CFO

Christen Steffensen er den 1. februar startet som ny økonomidirektør i Koncenton A/S.

Hos Koncenton får han det overordnede ansvar for økonomi, IT samt det team der er ansvarlige for kontakten med investorerne i selskabets mange ejendomsprojekter. Han vil desuden indgå i den øverste ledergruppe i Koncenton.

Christen Steffensen er uddannet Cand. Merc og kommer med en lang økonomisk baggrund fra store virksomheder som FLSmidth, ISS, Chr. Hansen og GN Store Nord. Han glæder sig til at tage fat på opgaverne i Koncenton.

”For mig er Koncenton en rigtig spændende virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst siden opstarten i 2015. Der er i den grad damp på kedlerne, og jeg oplever en utrolig stor kampgejst og holdånd i virksomheden. Det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Christen Steffensen.

Administrerende direktør og partner i Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen glæder sig over at have fået Christen ind i virksomheden.

”Vi er stolte over at få en kapacitet som Christen ind som CFO i Koncenton. Han har en solid baggrund og mange års erfaringer fra tunge økonomi-poster i dansk erhvervsliv. Det har stor værdi for os, og vi glæder os til at fortsætte Koncentons ambitiøse vækstrejse med Christen med på holdet, siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Relaterede artikler

Koncenton imødekommer efterspørgsel med lancering af ny, stor klimaboligfond

Bæredygtige boliger er i høj kurs. I Koncenton lancerer vi nu vores anden klimaboligfond med et forventet gennemsnitligt afkast på 8,01 pct. årligt.

Bæredygtige investeringer bag stærk udvikling i 2020

I Koncenton kan vi se tilbage på et specielt og udfordrende år, men også et år, hvor vi med omstillingsparathed og stærke, bæredygtige investeringsprodukter fik skabt et solidt udgangspunkt for fremtiden.

Nyt samarbejde skal sikre et nationalt boligbrand henvendt til aktive og fællesskabssøgende seniorer

I Koncenton har vi allieret os med to eksperter i ejendomsudvikling og drift for at skabe det ideelle boligtilbud til landets seniorer. Det skal gøre ejendommene mere attraktive til glæde for lejere og investorer.

Første klimaboligfond udsolgt – nyt projekt på vej

Efter fem måneder i udbud er vores første klimaboligfond, Koncenton Klimaboliger A/S, fuldtegnet. Nyt klimaboligprojekt på vej til interesserede investorer.