Koncenton ansætter ny CFO

Christen Steffensen er den 1. februar startet som ny økonomidirektør i Koncenton A/S.

Hos Koncenton får han det overordnede ansvar for økonomi, IT samt det team der er ansvarlige for kontakten med investorerne i selskabets mange ejendomsprojekter. Han vil desuden indgå i den øverste ledergruppe i Koncenton.

Christen Steffensen er uddannet Cand. Merc og kommer med en lang økonomisk baggrund fra store virksomheder som FLSmidth, ISS, Chr. Hansen og GN Store Nord. Han glæder sig til at tage fat på opgaverne i Koncenton.

”For mig er Koncenton en rigtig spændende virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst siden opstarten i 2015. Der er i den grad damp på kedlerne, og jeg oplever en utrolig stor kampgejst og holdånd i virksomheden. Det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Christen Steffensen.

Administrerende direktør og partner i Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen glæder sig over at have fået Christen ind i virksomheden.

”Vi er stolte over at få en kapacitet som Christen ind som CFO i Koncenton. Han har en solid baggrund og mange års erfaringer fra tunge økonomi-poster i dansk erhvervsliv. Det har stor værdi for os, og vi glæder os til at fortsætte Koncentons ambitiøse vækstrejse med Christen med på holdet, siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Relaterede artikler

Hæder til guldklædt Koncenton-ejendom

Aarhus Kommune har uddelt sin årlige arkitekturpris, og blandt de nominerede i år var en af Koncentons mere opsigtsvækkende ejendomme.

Seniorerne flytter ind: Koncentons første seniorbofællesskab står klart

Efterspørgslen efter nye seniorboliger er stor hos Koncenton, der netop har afsluttet opførelsen af de første seniorbofællesskaber.

Koncenton gennemfører attraktiv handel med eftertragtet ejendom

Koncenton sælger den nyopførte ejendom Poppelstykket i Valby i København kort tid efter færdiggørelsen.

Koncenton og AGF i nyt partnerskab med bæredygtige værdier

Koncenton bliver ny partner i superligaklubben AGF.