Koncenton bliver ny hovedsponsor i Aarhus United

Aarhus United er et ambitiøst og sympatisk håndbold-projekt, som Koncenton har valgt at blive en af hovedsponsorerne for i denne sæson.

I år har Koncenton taget springet fra et almindeligt sponsorat til at gå ind som hovedsponsor i Aarhus United. Det er der flere grunde til, fortæller CEO i Koncenton Anders Marcus:

”Som udbyder af ejendomsprojekter går vi meget op i at skabe gode boliger og et attraktivt nærmiljø, hvor sammenhold og fællesskab er en del af nøgleordene. Den vision passer rigtig fint sammen med værdigrundlaget og visionen bag håndboldklubben Aarhus United.”

”Siden vi blev sponsor i sidste sæson, har vi oplevet en enorm drivkraft og passion, som er essentiel for, at et ambitiøst projekt som Aarhus United lykkes. De mange ildsjæle i og omkring klubben er også det, der gør, at vi tror på en fortsat positiv udvikling – både på det sportslige plan og på det gode foreningsliv i breddeklubberne bag Aarhus United. Det vil vi selvfølgelig gerne blive ved med at støtte,” fastslår Anders Marcus.

Idéen bag Aarhus United
Aarhus United er en elitehåndboldklub for kvinder. Klubben har eksisteret siden 2017 og er blevet skabt via et samarbejde mellem ni forskellige aarhusianske håndboldklubber - HEI, VRI, Skovbakken, Lystrup, AGF, Viby, Stautrup, Brabrand og Lyseng.

Aarhus United spiller i Damehåndboldligaen, men hele konceptet bag handler ikke kun om elitehåndbold. Det handler i lige så høj grad om talentudvikling, lokalt sammenhold og oplevelser for de unge håndboldspillere, der kommer fra de aarhusianske klubber.

Kollega på holdet
”I denne sæson er vi så heldige at have playmaker/venstre back Cecilie Mørch Hansen som praktikant hos Koncenton. Med en kollega på holdet kommer vi helt sikkert til at følge holdets og klubbens udvikling endnu tættere,” siger Anders Marcus.

Relaterede artikler

Bæredygtige investeringer bag stærk udvikling i 2020

I Koncenton kan vi se tilbage på et specielt og udfordrende år, men også et år, hvor vi med omstillingsparathed og stærke, bæredygtige investeringsprodukter fik skabt et solidt udgangspunkt for fremtiden.

Nyt samarbejde skal sikre et nationalt boligbrand henvendt til aktive og fællesskabssøgende seniorer

I Koncenton har vi allieret os med to eksperter i ejendomsudvikling og drift for at skabe det ideelle boligtilbud til landets seniorer. Det skal gøre ejendommene mere attraktive til glæde for lejere og investorer.

Første klimaboligfond udsolgt – nyt projekt på vej

Efter fem måneder i udbud er vores første klimaboligfond, Koncenton Klimaboliger A/S, fuldtegnet. Nyt klimaboligprojekt på vej til interesserede investorer.

Nyt seniorboligprojekt med attraktiv afkastmodel

Efterspørgslen efter seniorbofællesskaber er så stor, at Koncenton nu lancerer sit fjerde seniorboligprojekt. Ny investeringsstrategi øger både afkast og risikospredning.