Koncenton bliver ny hovedsponsor i Aarhus United

Aarhus United er et ambitiøst og sympatisk håndbold-projekt, som Koncenton har valgt at blive en af hovedsponsorerne for i denne sæson.

I år har Koncenton taget springet fra et almindeligt sponsorat til at gå ind som hovedsponsor i Aarhus United. Det er der flere grunde til, fortæller CEO i Koncenton Anders Marcus:

”Som udbyder af ejendomsprojekter går vi meget op i at skabe gode boliger og et attraktivt nærmiljø, hvor sammenhold og fællesskab er en del af nøgleordene. Den vision passer rigtig fint sammen med værdigrundlaget og visionen bag håndboldklubben Aarhus United.”

”Siden vi blev sponsor i sidste sæson, har vi oplevet en enorm drivkraft og passion, som er essentiel for, at et ambitiøst projekt som Aarhus United lykkes. De mange ildsjæle i og omkring klubben er også det, der gør, at vi tror på en fortsat positiv udvikling – både på det sportslige plan og på det gode foreningsliv i breddeklubberne bag Aarhus United. Det vil vi selvfølgelig gerne blive ved med at støtte,” fastslår Anders Marcus.

Idéen bag Aarhus United
Aarhus United er en elitehåndboldklub for kvinder. Klubben har eksisteret siden 2017 og er blevet skabt via et samarbejde mellem ni forskellige aarhusianske håndboldklubber - HEI, VRI, Skovbakken, Lystrup, AGF, Viby, Stautrup, Brabrand og Lyseng.

Aarhus United spiller i Damehåndboldligaen, men hele konceptet bag handler ikke kun om elitehåndbold. Det handler i lige så høj grad om talentudvikling, lokalt sammenhold og oplevelser for de unge håndboldspillere, der kommer fra de aarhusianske klubber.

Kollega på holdet
”I denne sæson er vi så heldige at have playmaker/venstre back Cecilie Mørch Hansen som praktikant hos Koncenton. Med en kollega på holdet kommer vi helt sikkert til at følge holdets og klubbens udvikling endnu tættere,” siger Anders Marcus.

Relaterede artikler

Hæder til guldklædt Koncenton-ejendom

Aarhus Kommune har uddelt sin årlige arkitekturpris, og blandt de nominerede i år var en af Koncentons mere opsigtsvækkende ejendomme.

Seniorerne flytter ind: Koncentons første seniorbofællesskab står klart

Efterspørgslen efter nye seniorboliger er stor hos Koncenton, der netop har afsluttet opførelsen af de første seniorbofællesskaber.

Koncenton gennemfører attraktiv handel med eftertragtet ejendom

Koncenton sælger den nyopførte ejendom Poppelstykket i Valby i København kort tid efter færdiggørelsen.

Koncenton og AGF i nyt partnerskab med bæredygtige værdier

Koncenton bliver ny partner i superligaklubben AGF.