Koncenton gennemfører attraktiv handel med eftertragtet ejendom

Koncenton sælger den nyopførte ejendom Poppelstykket i Valby i København kort tid efter færdiggørelsen. I Koncenton glæder man sig over at have skabt værdi for investorerne gennem effektivt indkøb og ejendomsudvikling.

Selvom de sidste byggesten kun lige er kommet på plads, har Koncenton solgt en eftertragtet boligejendom på Poppelstykket i københavnerbydelen Valby.

Køberen er den hollandske investeringsvirksomhed Orange Capital Partners (OCP), der overtager ejendommen bestående af 360 nyopførte studielejligheder samt flere erhvervslejemål for en handelspris på 752 mio. kr.

I Koncenton glæder man sig over, at det allerede kort tid efter færdiggørelsen har været muligt at sælge ejendommen, der oprindeligt havde en projektsum på 571 mio. kr., i en handel, der er attraktiv for alle parter.

”Vi er utrolig stolte over at have skabt stor værdi for både vores investorer, de nye ejere og ejendommens lejere gennem effektivt indkøb og udvikling af ejendommen. Med salget af Poppelstykket opnår investorerne en god handel, selvom projektet er nyopført, og det understreger potentialet i Koncenton som investeringspartner,” siger ejendomsdirektør og partner i Koncenton Anders Bangsgaard.

Værdistigninger er en ekstra gevinst

Salget følger efter et tilsvarende salg af en ejendom på Ib Schønbergs Allé få 100 meter fra Poppelstykket, hvor mange af de samme investorer har været involveret. Selvom Koncenton i projektet ikke har budgetteret med værdistigninger, så understreger salgene, at Koncenton er en stærk partner, når det kommer til ejendomsinvesteringer.

> Læs også: Stærkt regnskab understreger potentialet i Koncenton som investeringspartner

”Udgangspunktet for vores investeringer er altid en sund, langsigtet drift, som leverer et stabilt afkast. Men kommer der et godt tilbud, så har vores investorer mulighed for at slå til. Vi glæder os over at kunne levere stærke alternative investeringer til investorerne,” siger investeringsdirektør og partner i Koncenton John Sloth.

Stort potentiale i vækstbyer

Poppelstykket ligger ideelt placeret ved Ny Ellebjerg Station i et område, der er et af Københavns mest markante byudviklingsområder. Kombinationen af en stærk beliggenhed og fleksible 1- og 2-værelses lejligheder har gjort Poppelstykket til en eftertragtet ejendom.

Ejendommen på Poppelstykket i Valby


”Vi vurderer potentialet i mange udviklingsejendomme hvert år, og vores erfaring gør, at vi har en god fornemmelse for, hvilke ejendomme vi skal slå til på. Der er et kæmpe potentiale i udlejningsboliger i danske vækstbyer, og det viser salget af Poppelstykket i den grad,” siger ejendomsdirektør Anders Bangsgaard.

Købere til de rigtige produkter

Hos Colliers, der har hjulpet Koncenton med salget, peger man på, at der stor interesse i markedet for netop den type ejendomme.

”Vi ser fortsat utrolig stærk interesse fra de udenlandske investorer, især inden for boligmarkedet i København og andre større byer. Salget af Poppelstykket bekræfter, at der er kapitalstærke købere til de rigtige produkter,” siger Kristian Axel Nielsen, Director for Colliers’ Capital Markets team & Partner Søren Lindbjerg som i fællesskab har forestået salget.

I OCP glæder man sig over ejerskabet af den eftertragtede ejendom, og de hollandske investorer er ikke afvisende overfor at investere i tilsvarende aktiver.

”Bæredygtigt design, en central beliggenhed og overkommelige huslejer var hovedårsagerne til, at vi besluttede at investere i ejendommen. Vi planlægger at investere i flere lignende ejendomme i høj kvalitet og til overkommelige priser,” siger Joris Voorhoeve, der er partner i OCP.

Relaterede artikler

Nyt ejendomsprojekt udsolgt på fem timer

Det tog blot fem timer, så var projektet fuldtegnet, da Koncenton i forrige uge udbød en ny ejendomsinvestering i Hellerup.

Optimisme i Koncenton efter travlt omstillingsår

Koncentons resultater i 2022 blev påvirket af udfordrende markedsvilkår. Adm. direktør ser dog positivt på fremtiden.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt i Svendborg

Vi har tilføjet 60 attraktive seniorboliger i et naturskønt område i Svendborg til den voksende portefølje.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt ved Roskilde Fjord

Ejendomsinvestoren har investeret i nyt bofællesskab med 51 seniorboliger og fælleshus i Frederiksværk.