Koncenton og AGF i nyt partnerskab med bæredygtige værdier

Et nyt sponsorsamarbejde med AGF markerer Koncenton som en af de førende ejendomsudviklere i Aarhus, hvor klimavenlige og socialt bæredygtige ejendomsinvesteringer er i fokus.

Det er første gang, at Koncenton og AGF indleder et sponsorsamarbejde, og ambitionen er blandt andet at sætte fokus på virksomheden som en spændende og attraktiv arbejdsplads.

- Vi er afhængige af dygtige medarbejdere. Det er vores vigtigste råstof. Derfor ønsker vi at være en af Østjyllands mest attraktive arbejdspladser, der tiltrækker de bedste ansøgere fra området. Og i den sammenhæng kan et samarbejde med AGF løfte os - både i forhold til kendskabet til vores virksomhed blandt potentielle medarbejdere, men også i forhold til de goder og det fællesskab, vi nu kan tilbyde omkring fodbolden i Ceres Park, siger Peter Krogsgaard Jørgensen, der er CEO i Koncenton.

Koncenton har stor succes med at udbyde ejendomsinvesteringer i de stærkeste danske vækstbyer. Som investor får man et solidt afkast på typisk 8-10 pct. årligt, hvoraf halvdelen udbetales som et løbende udbytte.

Fælles fokus på det bæredygtige
Koncenton flytter i 2023 fra Prismet i Aarhus til det nybyggede Nicolinehus på Aarhus Ø.
Flytningen er en del af en ambitiøs vækstplan for ejendomskoncernen, der forventer at skulle byde mange nye kolleger velkommen i de kommende år.

Her bliver bæredygtighed et nøgleord. Virksomheden står bag klimavenlige ejendomme for mere end 1,1 mia. kr. Det gælder eksempelvis et projekt i Odder med 35 klimavenlige huse, som blandt andet får det bedst opnåelige klimamærke, energi fra solceller og flere andre bæredygtige fordele.
Men bæredygtighed gælder også det sociale område, hvor Koncenton arbejder intensivt med at skabe ejendomme med fællesskabet i centrum. Det gælder eksempelvis de mange seniorbofællesskaber, som Koncenton er i gang med at opføre rundt omkring i landet.

- Vi har høje ambitioner - både på vores egne vegne, men også for det bæredygtige byggeri i Danmark og for vores klima generelt. AGF er også meget ambitiøs på det bæredygtige område, hvor de - med en meget spændende vision - er gået forrest som fodboldklub. Derfor er der megen synergi og fællesskab i et samarbejde mellem Koncenton og AGF. Derudover er AGF inde i en spændende udvikling - både på og udenfor banen, og det samme er vi som virksomhed. Så vi ser virkelig frem til at udfolde vores nye samarbejde hen over de kommende år, siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

- Koncenton skiller sig ud i deres branche, og det samme forsøger vi at gøre på en positiv måde og nytænkende måde. For eksempel, når det handler om vores bæredygtige tilgang til tilværelsen som fodboldklub. Så vi deler mange værdier med Koncenton og deres aktiviteter. Derudover, så glæder det os naturligvis altid, når en af byens spændende og hastigt voksende virksomheder ønsker at samarbejde med os - det tillader vi os at tage som et skulderklap og som et tegn på, at vi er på rette vej med AGF - og vi glæder os til det nye samarbejde med Koncenton, siger salgsdirektør i AGF Rasmus Nørgaard Hansen om det nye samarbejde.

Om Koncenton

Koncenton beskæftiger i dag godt 100 ansatte, som sidder i Prismet i det centrale Aarhus. Her har man kunnet konstatere massiv fremgang de seneste år.

Koncenton var således både i 2019 og 2020 den største danske ejendomsinvestor i Danmark målt på transaktionsvolumen. Sammen med mere end 2.500 investorer har Koncenton investeret i 77 store boligudlejningsejendomme med flere end 5.400 boliger.

Koncenton skaber værdi for investorer gennem formidling, forvaltning og udvikling af boligejendomme i Danmarks største vækstbyer. På den måde giver selskabet investorer nem adgang til ejendomsinvesteringer med løbende udbytter, robuste opsparinger og god sikkerhed.

Relaterede artikler

Hæder til guldklædt Koncenton-ejendom

Aarhus Kommune har uddelt sin årlige arkitekturpris, og blandt de nominerede i år var en af Koncentons mere opsigtsvækkende ejendomme.

Seniorerne flytter ind: Koncentons første seniorbofællesskab står klart

Efterspørgslen efter nye seniorboliger er stor hos Koncenton, der netop har afsluttet opførelsen af de første seniorbofællesskaber.

Koncenton gennemfører attraktiv handel med eftertragtet ejendom

Koncenton sælger den nyopførte ejendom Poppelstykket i Valby i København kort tid efter færdiggørelsen.

Nyt ejendomsprojekt med 183 lejligheder i Glostrup

Et attraktivt ejendomsbyggeri med en samlet projektsum på 437 mio. kr. skal opføres i Glostrup. Der er tale om én samlet karré, der omkranser et grønt gårdmiljø, og som får et bredt udvalg af lejligheder.