Koncenton og AGF sætter fokus på værdier i ny podcastserie

Kan man snakke kulturen i en fodboldklub og en virksomhed ihjel? Hvad er en leders fineste opgave, når det kommer til værdierne på banen og i kontorlokalet?

Det er noget af det, som snakken falder på i en spritny podcastserie, som vi i Koncenton er meget stolte af at præsentere sammen med vores partner superligaklubben AGF.

Her stiller AGF med cheftræner David Nielsen og talentchef Jesper Ørskov, mens vi i Koncenton har sendt vores anfører og adm. direktør Peter Krogsgaard Jørgensen og vores mandskabsbehandler og HR-direktør Karina Kjær Olesen.

De fire debatterer med AGF’s kommunikationschef Søren Højlund Carlsen som ordstyrer, hvordan værdier fungerer i en virksomhed og på et fodboldhold, hvorfor vi har værdier, hvordan vi bruger dem, og hvordan man sikrer, at de ikke bare bliver luftige ord i ledelseslokalerne.

Seriens tre afsnit udkom i marts 2022, og du kan finde links til podcasten herunder:

Links til afsnittene findes her

 

> Læs mere om vores partnerskab med AGF i artiklen: Koncenton og AGF i nyt partnerskab med bæredygtige værdier.​

Relaterede artikler

Koncenton præsenterer ny bestyrelse med markante navne

Med indsættelsen af en ny, professionel bestyrelse fortsætter Koncenton opsplitningen fra søsterselskabet. Bestyrelsen skal være med til at indfri virksomhedens ambitiøse vækstmål.

Stærkt regnskab understreger potentialet i Koncenton som investeringspartner

Med en ordreindgang på næsten 2 mia. kr. understreger Koncenton, at investorerne mere end nogensinde har fået øjnene op for ejendomsinvesteringer som et solidt alternativ med et stærkt afkast.

Koncenton er ny hovedsponsor og medejer i Aarhus Fremad

Med et hovedsponsorat og medejerskab af den traditionsrige 2. divisionsklub ønsker vi at støtte og udvikle den helt særlige Fremad-kultur.

Koncenton er for tredje år i træk Danmarks største ejendomsinvestor

Den samlede transaktionsvolumen i Koncenton rundede 5,1 mia. kr. i 2021, viser ny opgørelse. Det er et rekordhøjt niveau og udtryk for, at ejendomsinvesteringer for alvor har fået tag i investorerne.