Nyt ejendomsprojekt med 183 lejligheder i Glostrup

Et attraktivt ejendomsbyggeri med en samlet projektsum på 437 mio. kr. skal opføres i Glostrup. Der er tale om én samlet karré, der omkranser et grønt gårdmiljø, og som får et bredt udvalg af lejligheder.

I Koncenton udbyder vi nu et topmoderne og attraktivt ejendomskompleks med 183 lejligheder i Glostrup.

Projektet skal efter planen opføres som én samlet karré med fire bygninger med kort afstand til København.

Projektet udbydes til interesserede investorer, og det er ambitionen, at byggeriet skal stå færdigt i begyndelsen af 2024. Den samlede projektsum lyder på 437 mio. kr.

Ejendomsprojektet, Koncenton Glostrup Smedeland, set fra vejen

”Glostrup er et uhyre spændende område. Det har de seneste år været et populært sted at bosætte sig, fordi det er tæt på København og samtidig et velfungerende lokalsamfund. Det vil fortsætte i årene fremover, og derfor er vi ikke i tvivl om, at det er et meget attraktivt projekt for både investorer og lejere,” siger investeringsdirektør i Koncenton John Sloth.

Et forvandlet område

Byggeriet opføres i postnummeret 2600 Glostrup. Projektet bliver en del af det nye byudviklingsområde i Hersted Industripark, som ligger i Albertslund Kommune.

Området er ved at gennemgå en forvandling til at blive en mere levende bydel med en god blanding af boliger, erhverv og rekreative områder.

Kommunalbestyrelsen vedtog i 2020 en plan, der sætter rammerne for en omdannelse af industriparken til en mere bæredygtig bydel med hele 12.000 nye boliger, 24.000 nye borgere og flere tusinde nye arbejdspladser.

Eksempel på lejlighed i Glostrup Smedeland

Ifølge Danmarks Statistik vil indbyggertallet i Glostrup frem mod 2045 vokse med 10 pct., hvilket placerer byen i top 20 over de byer, der vil vokse mest i Danmark.

”Glostrup har utrolig meget at byde på og er attraktiv for alle aldersgrupper. Her er grønne områder, aktivitetsmuligheder for hele familien, gode shoppingtilbud, masser af pasningsmuligheder og flere gode skoler. Og så er det kort afstand til et væld af jobmuligheder, kulturtilbud og storbyliv. Det opfylder rigtig mange lejeres behov,” siger John Sloth.

Bred appel

Det er planen, at ejendommen skal rumme meget forskellige typer af lejere. De fire karréer kommer til at rumme et-, to-, tre-, og fireværelseslejligheder, så ejendommen kommer til at henvende til sig både enlige, par, familier med børn og seniorer.

Ejendommen bliver opført, så den omkranser et stort, grønt gårdrum. Det bliver inddelt i forskellige zoner, så der bliver plads til børneleg, afslapning, boldspil og andre former for aktiviteter.

”Det er vigtigt for os, at ejendommen har variation i både udtrykket og størrelsen, så den er attraktiv for en bred målgruppe og dermed attraktiv for investorerne. Vi er ikke tvivl om, at der bliver stor interesse fra alle sider,” siger John Sloth.

Størstedelen af beboerne får adgang til egne altaner eller private terrasser. Der bliver desuden opført parkeringskælder med 110 pladser og et erhvervslejemål i stuen.

Ejendomme opføres i etaper, der færdiggøres fra midten af 2023 og frem til begyndelsen af 2024.

>Læs mere om projektet her

Relaterede artikler

Nyt ejendomsprojekt udsolgt på fem timer

Det tog blot fem timer, så var projektet fuldtegnet, da Koncenton i forrige uge udbød en ny ejendomsinvestering i Hellerup.

Optimisme i Koncenton efter travlt omstillingsår

Koncentons resultater i 2022 blev påvirket af udfordrende markedsvilkår. Adm. direktør ser dog positivt på fremtiden.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt i Svendborg

Vi har tilføjet 60 attraktive seniorboliger i et naturskønt område i Svendborg til den voksende portefølje.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt ved Roskilde Fjord

Ejendomsinvestoren har investeret i nyt bofællesskab med 51 seniorboliger og fælleshus i Frederiksværk.