Nyt ejendomsprojekt med stærkt afkast

Vi har netop lanceret et nyt spændende enkeltstående ejendomsprojekt med 100 meget eftertragtede lejeboliger i Storaarhus.

Byggeriet er i høj kvalitet, med moderne arkitektur og ikke mindst en meget attraktiv beliggenhed i Trige kun 11 km fra Aarhus C. Satellitbyen, Trige, udgør allerede nu et velfungerende samfund, og man finder alt fra institution, skole, foreningsliv og indkøb til offentlig transport og smuk natur, som ses i videoen herunder.

Boligerne består af rækkehuse i ét plan og lejligheder fordelt i toplanshuse og fremstår alle lyse og moderne. Derfor appellerer boligerne bredt til familier med børn, yngre par samt singler og seniorer, der ønsker at bo nær Aarhus midtby. Boligerne bliver bygget i fire etaper og står færdige i april 2023. Samtidig har vi gjort ekstra meget ud af at skabe nogle unikke sociale faciliteter i form af bl.a. bord/bænke-miljøer med pergola og beplantning, grill/bålpladser, udendørs fitness, naturlegepladser, junglebane, fodboldbane samt grønt område med vandbassin og skovrejsning. 

Med projektets stærke udlejningscase som fundament, forventes projektet at give et højt gns. årlig egenkapitalforrentning (EKF) på 8,6% inkl. løbende udbytter i projektets 10-årige budgetperiode. Første udbyttegivende regnskabsår er allerede i 2023, og det er muligt at deltage i projektet med indskud fra 750.000 kr. Heraf betales 85 % 1. september 2022, mens de resterende 15% indbetales 1. marts 2023 i forbindelse med, at den første etape af byggeriet overtages allerede i april 2023.

 Fem gode grunde til at vælge netop dette projekt:

  • Ombejlet beliggenhed i Storaarhus - en af Danmarks stærkeste vækstbyer

  • Efterspurgt boligtype med unikt udeareal og en lang række fælles faciliteter

  • Konservativ finansiering med lav belåningsgrad på kun 54,2% af projektsum

  • Højt gns. årlig egenkapitalforrentning (EKF) på 8,6% p.a. og tidlig indtjening startende fra driftsåret 2023

  • Stort værdipotentiale jf. uvildig mæglervurdering på over 10% af købsprisen

Læs mere om projektet her >>

Relaterede artikler

Stor interesse for Koncenton-boliger

Efterspørgslen efter lejeboliger er høj. I Koncentons udlejnings- og driftsselskab Go’Bolig fortsatte den nedadgående tomgang i juli.

Koncenton-investorer modtager udbytter på godt 100 mio. kr.

2021 var et godt år for mange af ejendomsselskaberne i Koncenton, viser nye regnskaber.

Koncenton opruster med erfaren CFO

Det bliver 54-årige Henrik Skovsby, der 1. august tiltræder den ledige toppost som chief financial officer (CFO) i Koncenton.

Koncenton præsenterer ny bestyrelse med markante navne

Med indsættelsen af en ny, professionel bestyrelse fortsætter Koncenton opsplitningen fra søsterselskabet. Bestyrelsen skal være med til at indfri virksomhedens ambitiøse vækstmål.