Mød vores investorer

Vi arbejder hver dag målrettet på at yde en ekstraordinær god kundeservice, herunder på kontinuerligt at optimere driften af vores ejendomme og dermed afkastet i vores projekter.

For at kunne forbedre os, indhenter vi løbende feedback fra vores mere end 2.500 investorer. Den viden bruger vi til at tilpasse vores projekter, budgetter, processer og kommunikation.

Det gør vi, fordi vi ved, at man altid kan blive bedre, og fordi vi tror på, at vi med åbenhed og ordentlighed skaber tillid og de bedste resultater.

Klik på play-ikonet i billedet, hvis du er nysgerrig på at høre, hvad vores investorer siger om os som investeringspartner og deres investeringer. 

Afspil video

Vores track record

Vi ved, at det kræver mere end flotte prospekter med løfter om høje afkast, hvis vi vil sikre tilfredse investorer. Det kræver som minimum, at vi lever op til de lagte budgetter - og gerne mere til.

Derfor forsøger vi også at budgettere forsigtigt med en tomgang på 2% i vores ejendomme, ligesom vi ikke indregner løbende værdistigninger i vores projekter og altid forsøger at lægge en buffer ind i finansieringen.

Med denne strategi har vi indtil nu kunnet overraske positivt. Således har vi typisk en tomgang i vores ejendomsportefølje, der ligger på mellem 0,75-1,50%, og vi har generelt set været i stand til at opjustere afkastene i vores projekter.

 Se alle vores referenceejendomme