AGF & Koncenton

AGF og Koncenton har i 2021 indgået et partnerskab. Som sponsor i talentafdelingen vælger vi at se fremad. For vi tror på, at det er fremtidens talenter, som skal drive den bæredygtige udvikling - både på fodboldbanen og inden for ejendomme:

"Koncenton har høje ambitioner - både på vores egne vegne, men også for det bæredygtige byggeri i Danmark og for vores klima generelt. AGF er også meget ambitiøs på det bæredygtige område med en meget spændende vision. Derfor er der megen synergi og fællesskab i et samarbejde mellem Koncenton og AGF," siger Peter Jørgensen, adm. direktør for Koncenton.

Bæredygtighed handler om at bygge bæredygtigt, men det handler også om det sociale område, hvor ejendomme, der sætter fællesskabet i centrum, kan styrke social bæredygtighed. Det gælder eksempelvis de mange seniorbofællesskaber, som Koncenton er i gang med at opføre rundt omkring i landet.

AGF & Koncenton podcast - Drevet af værdier

Et af AGFs og Koncentons fællestræk er de stærke værdier. Men hvordan rodfæster man værdierne i sine medarbejdere - uanset om de er fodboldspillere eller i erhvervslivet?

Det spørgsmål har vores direktør og vores HR-direktør diskuteret med AGFs cheftræner, David Nielsen og talentchef, Jesper Ørskov. Den samtale er blevet til en ny podcastserie: Drevet af værdier.

Det første afsnit ligger allerede klar, og du kan finde den på SoundCloud, Spotify eller Apple Podcast, eller ved at klikke på linkene herunder:

> Spotify

> Soundcloud

> Apple Podcasts

 

Vil du med til en af vores infoaftener?

24. august 2022

ARKEN, Ishøj

Book plads
7. september 2022

Sjette Frederiks Kro, Risskov

Book plads
14. september 2022

Holmegaard Gods, Holmegaard

Book plads
12. oktober 2022

Fredensborg Store Kro, Fredensborg

Book plads