Koncenton Risskov Bytoften A/S (Fuldtegnet)

Investering i attraktivt boligprojekt i den populære Aarhus-forstad Risskov

Som investor i Koncenton Risskov Bytoften A/S bilver du medejer af 169 attraktive lejligheder med en eftertragtet beliggenhed i Risskov -  tæt på letbanen og med kort afstand til centrum, universitetet, indkøb, strand, skov og sø.

Lejlighederne henvender sig til byens største befolkningsgruppe, nemlig de 20-29-årige. Det kunne være det unge par, den nyuddannede eller to studerende, som ønsker at bo sammen i en af ejendommens mange delevenlige lejligheder med fuldt optimerede planløsninger og dermed den bredest mulige appel. 

Fakta om investeringen:
  • Gns. afkast på 9,09% om året uden indregning af ejendomsværdistigninger
  • Løbende, årlige aktieudbytter på gns. 4,84% om året
  • Forventet projektsum: DKK 265 mio. 
  • God likviditet pga. en ekstra lav belåningsgrad på 65%
  • Høj rentesikkerhed pga. en finansieringsmodel med fast rente og afdrag på lån
  • 1 års udlejningsgaranti på alle boligerne fra overtagelsen
  • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
  • Anvisningsret til alle boligerne
  • Mulighed for at investere fra 1.00.000 kr.

Ejendoms- oversigt

Relevant for dig, der kan investere fra 750.000 kr.

Bestil materialet her

Stort afkastpotentiale og begrænset risiko

Finansieringen er opdelt i to lån med fast rente i hhv. 5 og 10 år, og som en konservativ foranstaltning, er der indlagt en stor sikkerhedsmargin på 0,5% ift. den aktuelle rente..

Samtidig budgetteres der konservativt med en tomgang i boligerne på 2,00%. Det skal ses i lyset af, at vi på tværs af alle ejendommene i vores portefølje har en tomgang på 1,00%.

Colliers har desuden udarbejdet en uvildig mæglervurdering, og i den vurderes ejendommen til 296,5 mio. kr. ved et samlet salg. Det er 54,8 mio. kr. eller 22,7% mere end indkøbsprisen på 241,7 mio. kr.

Placering på kort

Risikoindikator for projektet

Koncenton Rissskov Bytoften A/S scorer et 3-tal (middel) på den summariske risikoindikator, der går fra 1-7, hvor 1 er laveste og 7 er højeste risiko. Beregningen er påkrævet af Finanstilsynet og har til formål at vejlede og beskytte investorer.

Til sammenligning vil en portefølje med blandede aktier typisk score et 5-tal. Dvs. at man her påtager sig en større risiko. Omvendt vil en portefølje primært bestående af stats- og realkreditobligationer typisk score et 2-tal. 

Du kan læse mere om skalaen her eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til denne.