KONCENTON VEJLE (PROJEKTET ER FULDTEGNET)

Fakta

Gns. årligt afkast over 10 år:8,97%
Årlige udbytter:4,48%
Antal boligenheder:52
Udlejningsgaranti:1 år på alle boliger
Finansiering:30 års fast rente / F5:
Anvisningsret til alle boligerne:Ja
Struktureret exitmulighed:Efter 5 år
Projektsum:DKK 105.885.378
Minimumsindskud:DKK 3.950.000

Området

Vejle Kommune har de seneste par år præsteret flotte tilflyttertal, som i høj grad skyldes den attraktive beliggenhed i trekantsområdet

Læs mere ›

Investering i attraktivt boligprojekt i Vejle

Som investor i Koncenton Vejle P/S bilver du medejer af 52 nye rækkehuse med en eftertragtet beliggenhed i det sydøstlige Vejle - kun ganske få km fra centrum og meget tæt på skole, institutioner, indkøb og motorvej.

Husene ventes at stå færdige i april 2021 og leveres turn-key, således at der ikke er nogen byggerisiko. De henvender sig bredt med henholdsvis tre, fire og fem værelser til singler, par og børnefamilier. Boligerne spænder fra 84 til 121 m2 og opføres i ét plan med lyse mursten, sorte betontagsten og eget redskabsrum samt parkeringsplads.

Vejle PS Collage

En del af et større byggeri
Koncenton Vejle P/S er en del af et større byggeprojekt på Agerglimt, der i alt består af tre etaper, og som det fremgår af den nedenstående figur, udgør de 52 rækkehuse i dette projekt den første etape, hvor det samlede beboelsesareal er 5.199 m2.

Etaper

Hvorfor har projektet en ideel beliggenhed?
Med en placering i toppen af trekantsområdet har Vejle og dette projekt en meget eftertragtet beliggenhed, der gør det muligt at nå Aarhus, Herning, Esbjerg, Kolding, Fredericia, Odense og Horsens inden for en times kørsel eller mindre, hvormed rigtig mange arbejdspladser er inden for rækkevidde. Samtidig byder Vejle på en utrolig smuk natur, et levende byliv og rigtig mange arbejdspladser, hvilket altsammen har gjort byen særdeles populær.

Af samme årsag vil antallet af indbyggere - der i dag ligger på ca. 115.000 - ifølge Danmarks Statistik stige med hele 13,4% frem mod 2045. En tilvækst, der efter alt at dømme også vil have en positiv afsmitning på huspriserne i området, hvor efterspørgslen fortsat vil være kraftigt stigende mange år frem.

Resumé

  • Investering i 52 nye rækkehuse i Vejle med forventet overtagelse i april 2021
  • Samlet projektsum på 105.885.378 kr.
  • Samlet egenkapitalindskud på 39.500.000 kr.
  • Gns. afkast på 8,97% p.a. over 10 år - uden at der indregnes værdistigninger
  • Gns. årlige udbytter på 4,48%
  • Høj rentesikkerhed pga. finansieringsmodel med fast rente og afdrag på lån
  • Udlejningsgaranti på 1 år gældende for alle boligerne fra overtagelsesdagen
  • Struktureret exit-mulighed i projektet allerede efter 5 år
  • Anvisningsret, der giver en forlomme i køen til de eftertragtede boliger

Modtag prospektet pr. mail


Koncenton Vejle P/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 3 (middel-lavt) på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af 'Dokument med central information'.