‹ TilbageKoncenton Søborg Hovedgade

Enorm interesse for Koncenton Søborg Hovedgade

Blot en uge efter at salgsbrochuren for Koncenton Søborg Hovedgade blev færdig, er størstedelen af projektet allerede solgt. Det vidner om, at ejendomsinvesteringen - der kombinerer kort bindingsperiode, faste aktieudbytter og et startafkast på 11% - er en attraktiv mulighed for investorer, der ønsker at investere i ejendomme.

-

Vi har brugt lang tid på at finde og klargøre det ejendomsprojekt, der introducerer ejendomsselskabet Koncenton, og vi har i processen udført grundig og kritisk research for at finde en ejendom, der matcher vores krav om at kunne tilbyde investorer løbende udbytter, attraktiv opsparing og god likviditet med høj sikkerhed.

Koncenton Søborg Hovedgade er resultatet af dette arbejde, og den store interesse for projektet bekræfter os i vores valg af ejendom. Projektet udgør en enestående investeringsmulighed og samtidig et alternativ til forældrekøb, da investorer i projektet får anvisningsret til ejendommens 53 attraktive lejligheder.

Vi er hos Koncenton glade for den store interesse og de positive tilbagemeldinger, vi har fået på projektet, og vi er naturligvis allerede i fuld gang med at finde andre attraktive ejendomsinvesteringer, som vi glæder os til at tilbyde nye og eksisterende kunder i nærmeste fremtid.

 

Du kan læse mere om Koncenton Søborg Hovedgade ved at bestille materiale i boksen her på siden.