‹ Tilbage20161212_172724

Koncenton runder hektisk mødeår af

Koncenton afholder i de her dage de sidste inspirationsmøder, som afrunding på et hektisk mødeår. I 2016 har mere end 600 interesserede således lagt vejen forbi et af vores åbne inspirationsmøder.

Hos Koncenton vil vi gerne sige tak for sidst til de 34 deltagere, der mandag d. 12. december mødte op til et af årets sidste informationsmøder. Mødet blev afholdt i Koncentons egne lokaler i Prismet i det centrale Aarhus. Her kunne de fremmødte høre Investeringsdirektør, Oliver Peters, fortælle om Koncenton og vores forretningskoncept - herunder en gennemgang af afkastmuligheder og risici i forbindelse med vores ejendomsinvesteringer.

Oliver Peters gennemgik både vores porteføljeprojekt Koncenton Metropol og flere af virksomhedens enkeltejendomsprojekter. Der var stor spørgelyst blandt de fremmødte, hvilket medførte en livlig og konstruktiv dialog. Aftenen sluttede af med en lækker servering fra den lokale Restaurant Mefisto.

På torsdag d. 15. december afholder Koncenton endnu et inspirationsmøde på Kokkedal slot. Det bliver det sidste af i alt 20 inspirationsmøder, der er blevet afholdt over hele landet i 2016. Mere end 600 deltagere har på disse møder hørt om Koncentons forretningskoncept og nydt en god bid mad. Hvis du overvejer at deltage i et af vores møder, så kan du tilmelde dig her.