‹ Tilbage123 O

Koncenton har fået nyt domicil

Koncenton og moderselskabet Obton har i dag fået nyt domicil. Pladsen var blevet trang i det gamle Toldkammer, hvor vi hidtil har haft hovedkontor, og vi er derfor rykket i nye, større lokaler – stadig i hjertet af Aarhus.

De seneste års udsigt til byggerod og trafikkaos, der har været til gene for både medarbejdere og investorer, er nu blevet erstattet af udsigt til Botanisk Have, Den Gamle By og Aarhus’ absolutte centrum. Medarbejdere, flyttefolk og håndværkere har den seneste tid knoklet for, at de nye lokaler i Prismet skulle blive klar – og i dag har Obtons og Koncentons medarbejdere taget dem i brug.

Nye lokaler giver nye muligheder

Flytningen var længe ventet, da der med et stigende antal medarbejdere efterhånden var blevet trangt i de gamle lokaler. Ifølge adm. direktør, Anders Marcus, har pladsen været et centralt punkt i forbindelse med flytningen:

Vi skal i løbet af de næste måneder byde velkommen til flere nye medarbejdere i forskellige afdelinger, og det er dejligt, at vi nu rent faktisk har plads til disse folk. I Prismet sidder alle medarbejdere på samme etage, men det åbne kontorlandskab er i højere grad delt op, så der er mere plads og ro omkring arbejdsstationerne”.

Samtidig er der i Prismet flere mødelokaler, hvilket ifølge Anders Marcus åbner op for større udnyttelse af hovedkontoret;

De nye lokaler giver langt bedre mulighed for at holde arrangementer i huset for både medarbejdere og investorer. Allerede i denne uge afholder vi flere generalforsamlinger for investorer, og i løbet af foråret er der også planlagt flere større informationsmøder i både Obton- og Koncenton-regi, der afholdes her i Prismet”. 

Central placering

Endnu en af de mærkbare fordele ved den nye placering er tilkørsels- og parkeringsforholdene. De sidste mange måneder har der på Aarhus Havn været trafikkaos, og flere investorer har ledt forgæves efter parkeringspladser. Dét er heldigvis slut nu, og udover at have parkeringsmuligheder lige uden for døren er Prismet ideelt placeret i krydset af flere større indfaldsveje. Dermed bliver det langt nemmere for gæster at besøge både Obton og Koncenton, som deler 3. sal i det karakteristiske glastårn tegnet af Friis & Moltke.

Se billeder fra vores nye lokaler her: 

Vi glæder os til fremover at kunne byde investorer og samarbejdspartnere velkommen i lokalerne i Prismet, der ligger på Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus C.