Hvorfor arbejde hos Koncenton?

Hos Koncenton bliver du en del af en unik virksomhed, som meget få andre virksomheder kan måle sig med i Danmark.

Det, vi er rigtig dygtige til – og som du måske kan bidrage til – er at udvælge de helt rigtige boligejendomme, som vores investorer får mulighed for at placere deres midler i.

Ejendommene skal naturligvis ikke stå tomme, og derfor har vi også specialiseret os i at udleje boligerne til glade og tilfredse lejere.

Det er et komplekst felt, vi befinder os i, og vi har fingrene i hele processen fra projektudvikling, udlejning og frem til at investorerne kan modtage deres afkast af investeringerne.

En stærk vision

Landets stærkeste produkter, de stærkeste investorer og de stærkeste medarbejdere er vores omkvæd. Det kommer vi ikke sovende til, og vores brændstof er den vindermentalitet, vi deler her hos os.

Derfor forsøger vi at skabe et miljø, hvor vi fejrer vores sejre og hele tiden sætter nye, ambitiøse mål. Vi skal have rammer, der fodrer motivation og giver muligheder.

Det er vores ønske, at alle manifesterer vores kerneværdier i deres virke hos os, da det er afgørende for, at vi kan være fælles om den unikke kultur, vi har haft fra begyndelsen.

Når vi lykkes med det, er det først og fremmest, fordi vi insisterer på, at man skal kunne gå glad på arbejde – og glad hjem igen.

Hvad laver vi?

Vi er en langsigtet investeringspartner med specialiserede medarbejdere, der alle brænder for at arbejde med ejendomme, for at sikre glade lejere og for at levere de bedste afkast til vores investorer.

Vi skaber værdi ved at lokalisere, indkøbe, udvikle og drifte store boligejendomme med attraktive beliggenheder i udvalgte danske vækstbyer.

På den måde giver vi semiprofessionelle og professionelle investorer nem adgang til en passiv ejendomsinvestering, hvor man slipper for alt arbejdet med indkøb, udlejning, vedligehold og administration. Samtidig opnår man et favorabelt årligt afkast.

Om at arbejde hos os

Hvem er vi?

Vi er en langsigtet investeringspartner for danske ejendomsinvestorer. Vi brænder for at arbejde med ejendomme og for at levere de bedst mulige afkast til vores investorer.

Kulturen hos os

Vi værner om kulturen i Koncenton. Det betyder bl.a., at vi fejrer vores succeser og dyrker vores værdier.

Vi lever vores værdier

Flid, glæde, handlekraft, vindermentalitet og ordentlighed er levende kerneværdier hos Koncenton.