Cookiepolitik

 

Formål med websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Funktionalitet

Nødvendige cookies, som sikrer tekniske funktioner, fx at du har logget ind, lagt varer i en indkøbskurv, har afvist cookies eller kan benytte sociale medier fra siden, fx dele indhold fra siden.

Præferencecookies, som husker dine valg og indstillinger.

Analyseformål

Trafikmåling, så vi blandt andet ved, hvor mange, der besøger vores site.

Drifts- og optimeringscookies, som hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen, fordi vi kan analysere, hvordan siden findes og bruges og af hvilken type brugere.

Målrettet marketing, så vi kan tilpasse og forbedre vores markedsføring og gøre den mere relevant for vores brugere.

Anonym tracking til marketingbrug på tværs af websites, så vi kan få en bedre idé om, hvilken type brugere, vi har, og hvilket mønster, vores brugere har.
 

Hvem sætter cookies på websitet?

1. parts cookies sættes af:

Koncenton A/S
Prismet
Silkeborgvej 2
DK-8000 Aarhus


3. parts cookies sættes af:

  • Google Analytics
  • Autopilot HQ
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Microsoft
  • Sleeknote
  • Vimeo
  • Snowplow Analytics
  • ClickDimensions
  • Adform
     
Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Koncenton A/S
Prismet
Silkeborgvej 2
DK-8000 Aarhus
+45 69 13 49 00
CVR-nr: 36547065

Hjemmesideejeren er ansvarlig efter dansk ret for cookies eller lignende teknologier i forbindelse med brug af nærværende hjemmeside.
 

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres lokalt på din enhed eller giver mulighed for at tilgå allerede lagrede oplysninger på din enhed. Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Eksempler på, hvad cookies kan bruges til:
Cookies kan bruges til at sikre en bestemt funktion, fx at du har logget ind, har lagt en vare i en indkøbskurv, får multimedievideoer og social media plug-ins til at virke osv. (nødvendige og præference-cookies). De kan også bruges til at måle antal besøgende (trafikmåling) og forbedre brugervenligheden på en side ved at analysere, hvordan websiden bruges (drift og optimering).

Cookies kan også bruges til at tilrette markedsføring til dig, så den bliver mere relevant (marketing, målrettet annoncering) eller til at finde ud af, hvilken slags profil og mønster, brugere af websiden har (analyse/marketing, anonym tracking på tværs af websites).
 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies kan være permanente eller såkaldte session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser eller efter et vist stykke tid (som kan variere fra timer til måneder eller endda år), men fornyes ved hvert besøg.

Levetid for cookies på dette website:
Nogle cookies på dette site er permanente, dvs. at du selv skal slette dem, hvis du ønsker dem fjernet, mens nogle er session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser.

Andre cookies på websitet er session cookies, der har følgende længere levetid (hvis ikke du sletter dem, før de udløber eller fornyes):

Cookies fra Google Analytics (trafikmåling) - udløber senest efter to år.
 

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra hjemmesiden, kan du vælge cookies fra i din browser. Information om dette findes hos den enkelte browser leverandør. Dette kan dog betyde, at du muligvis ikke kan benytte vores side helt eller delvist.

Se her, hvordan du sletter cookies i de mest almindelige browsere og enheder: http://minecookies.org/cookiehandtering

Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken omfatter behandlingen af personoplysninger om besøgende på hjemmesiden Obton.com


Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Koncenton A/S
Prismet
Silkeborgvej 2
DK-8000 Aarhus
+45 69 13 49 00
CVR-nr: 36547065

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Vi har ikke en databeskyttelsesrådgiver. Vi har derimod en person, der er ansvarlig for alle spørgsmål vedrørende Obtons anvendelse af personoplysninger: gdpr@koncenton.com.

Formålene med behandlingen og retsgrundlaget

Personoplysninger bruges først og fremmest til få et større kendskab til hjemmesidebrugernes interesser. Vi indsamler således oplysninger om dig, så vi kan vise dig relevant indhold og markedsføringsmateriale.

Vi behandler personoplysninger på baggrund af dit samtykke. Vi indsamler således aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe et produkt eller deltage i en undersøgelse, hentet en guide, deltaget i en konkurrence eller fået adgang til beskyttet indhold mv.

Kategorier af personoplysninger

Vi indsamler almindelige personoplysninger gennem hjemmesiden såsom navn, mail og adresse samt interesser i relation til vores service.

Modtagere eller kategorier af modtagere

Personoplysningerne deles med tredjeparter, der hjælper os med at analysere personoplysningerne, så vi kan målrette vores markedsføring. Eksempelvis bruger vi personoplysninger fra hjemmesiden til at sikre, at vi sender markedsføring ud til lignende personer gennem Facebook.

Personoplysningerne behandles desuden på vores vegne af vores it-leverandører (databehandlere).


Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi sender personoplysninger til tredjelande udenfor EU. Grundlaget er EU – U.S. Privacy Shield, hvis ikke det sker på baggrund af EU-Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse.
 

Hvor dine personoplysninger stammer fra

Personoplysningerne stammer fra hjemmesiden. Vi kombinerer personoplysninger fra hjemmesiden med generelle oplysninger om lignende personer gennem analysetjenester og sociale medier for at danne os et bedre billede af dine interesser.


Opbevaring af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i to år efter de cookies, der indsamler personoplysningerne er slettet. Sletning sker dog så snart, du måtte bede om det, hvis vi efter databeskyttelsesforordningen er forpligtede til det.

Samtykke opbevares i fem år, efter det senest er anvendt, da vi er forpligtede til at kunne dokumentere, at du har givet samtykke, og da forældelsesfristen for overtrædelse af databeskyttelsesforordningen er fem år.

Automatiske afgørelser, herunder profilering

Vi anvender ikke automatiske afgørelser, herunder profilering.
 

Retten til at trække samtykke tilbage

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at ændre dine indstillinger i vores cookiebanner.

Dine rettigheder

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os (se ovenfor).

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret) - Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Ret til berigtigelse (rettelse) - Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning - I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse - Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) - Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
     
Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk