Videnscenter

Vi skriver løbende artikler, der giver dig indsigt i det aktuelle investeringsmarked og temaer, som har relation til ejendomsmarkedet samt vores projekter.

Nedenfor kan du læse disse samt tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage seneste nyt fra os direkte i din indbakke. Vi sender maks. to nyhedsbreve i måneden, og du kan til enhver tid framelde det igen i bunden af mailen eller ved at skrive til os på info@koncenton.com.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Investeringskoncept sikrer flere attraktive seniorbofælleskaber

Seniorbofællesskaber er en efterspurgt boligform blandt mange ældre, og derfor er ventelisterne meget lange. Det vil Koncenton lave om på.

Megatrend kan give boost til attraktiv investering

Bæredygtighedsbølgen skyller ind over ejendomsmarkedet, fordi lejerne i stigende grad efterspørger det.

Koncenton-investor tilfreds med hurtigt salg af aktier

Investor Hans Erik Pedersen fortæller om et succesfuldt exit fra Koncenton-projket.

Sådan har bekymret investor sikret sin nattesøvn under coronakrisen

Mens aktiemarkedet har vaklet markant under coronakrisen, så kan ejendomsinvesteringer være et alternativ, der giver stabile afkast.

Her er de attraktive boliger på fremtidens ejendomsmarked

Meget tyder på, at det fortsat vil være attraktivt at investere i ejendomme, men efterspørgslen vil flytte sig på fremtidens boligmarked.

Ejendomsinvesteringer er populære: Men skal du investere passivt eller aktivt?

Det kræver en del af den enkelte at være privat og aktiv ejendomsinvestor. Til gengæld er det også muligt at investere passivt. Men hvad skal man vælge og hvorfor?

71-årig investor: Jeg ser en stor fremtid for seniorbofællesskaber

Et populært sted at bo og samtidig en god investering. Kaare Sølvsten From slog til, da han fik muligheden for at købe en bid af et seniorboligkoncept.

Vil du leve af din formue? Så mange penge skal du have

Udviklingen på rentemarkedet udfordrer investorer, der har brug for både høj sikkerhed og for at få et positivt afkast. Hvis du ikke investerer pengene, vil inflationen langsomt gøre formuen mindre værd.

Kæmpe investeringspotentiale i efterspurgt boligform

Fynboen Keld Clément og hans hustru gjorde det, som mange seniorer drømmer om. Sammen med en masse venner har de bygget et seniorbofællesskab med plads til samvær og sociale arrangementer.

Studiestart skaber akut behov for 22.000 boliger

Forældrekøb har i en årrække været et udbredt fænomen. Dog findes der et investeringsalternativ, som kan give de unge adgang til drømmeboligen samtidig med, at man som investor spreder risikoen og får et godt afkast.

Disse provinsbyer forventes at give de bedste afkast

Mange af Danmarks større provinsbyer oplever en massiv befolkningstilvækst i disse år. Det betyder, at mange investorer har fået en række nye darlings, når det kommer til ejendomsinvesteringer.

Investering i København og Aarhus er fortsat en god idé, hvis du følger 8 råd

Høj efterspørgsel og stabile lejepriser vil også fremover gøre boliginvesteringer i København og Aarhus attraktive.

Guldet spreder sig til provinsen, og investorerne rykker med

Befolkningen er strømmet til København og Aarhus de seneste 10 år. Med stigende boligpriser til følge. Men også de største provinsbyer vokser, og det åbner gode muligheder for ejendomsinvestorer.

Mursten bliver stående - kurser går op og ned

Ejendomsmarkedet har for alvor rystet krisetiderne af sig, og de gunstige forhold tiltrækker både store og mindre investorer, som søger et stabilt alternativ til aktiemarkedet og de lavt forrentede obligationer.

Verdens største investorer skruer ned for aktier og op for investeringer i ejendomme

Det turbulente finansmarked får mange af verdens største investorer til at drosle ned på investeringer i traditionelle aktier i 2019. I stedet vil de i stadig højere grad satse på investeringer i ejendomme og fysiske aktiver.

Er du bevidst om din investeringsstrategi?

Hvilke investeringsstrategier anvender du, og stemmer din tidshorisont overens med din strategi? Det er vigtige spørgsmål som investor.

Danskere vil bo i byen - også i fremtiden

Byerne vokser, og det bliver de ved med i fremtiden. Men byerne må udvikle sig i takt med beboernes behov og ønsker, og det giver gode muligheder for at investere i byudvikling og boligejendomme.