Guides og brochurer

Vi skriver om de trends og tendenser, som er relevante for dig som investor - og laver løbende nye guides og brochurer, som du kan downloade herunder.

5 gode grunde til at investere i ejendomme netop nu

Hvordan kan ejendomsinvesteringer være et stærkt middel til at sprede risikoen i porteføljen, og hvorfor kan investeringer i mursten være værd at overveje.

Intropakke: Hvorfor investerer i ejendomme?

Få indblik i vores investeringskoncept og mød vores specialister og investorer. Samtidig modtager du også vores investeringsmagasin, Fundament.

Koncenton_Intropakke

Top-3 Boligtyper: En guide til ejendomsinvestering

Vi dykker ned i, hvilke 3 boligtyper, der kommer til at forme fremtidens boligmarked, og hvorfor lige netop disse har et særlig godt investeringspotentiale. 

Top-20 byer: En guide til ejendomsinvestering

I guiden får du vores bud på, hvilke 20 danske vækstområder der er særligt interessante at kigge på som ejendomsinvestor.

Guide_Top 20 byer

5 nøgler til succesfulde ejendomsinvesteringer

Læs om de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, inden du begynder at investere i ejendom(me), og undgå dyre investeringsfejl.  

Guide_5 nøgler til ejendomsinvestering

Ejendomsoversigt: Se vores 90+ ejendomme

Få en oversigt med vores referenceejendomme, og bliv klogere på vores track record. Vi har 90+ ejendomme under forvaltning, som alle kan ses heri. 

Koncentons Ejendomsoversigt

Konceptbrochure: Forstå vores investeringskoncept 

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig som investor? Få indblik i Koncentons investeringskoncept, og hvordan vi hjælper og styrker vores investorers afkast.

Koncenton Insights: Få større indsigt i investeringsmarkedet

Koncenton Insights er et tilbagevendende medie, hvor vi har til mål at klæde dig bedre på til at begå dig på investeringsmarkederne.

Videnscenter

Nedenfor finder du en række artikler, der giver dig indsigt i det aktuelle investeringsmarked og temaer, som har relation til ejendomsmarkedet og vores projekter.

Positive tegn på ejendomsmarkedet i 2023

Efter et udfordrende andet halvår i 2022 har der på flere fronter være fremgang at spore for ejendomsinvestorerne.

Analyse: Efterspørgsel skaber stort behov for nye ejendomsinvesteringer

Nye tal tyder på, at særligt Aarhus kommer til at mangle nye kvadratmeter, hvis befolkningsudviklingen fortsætter.

Moderne boliger - skal sikre plads til både individ og fællesskab

Flere bor alene i Danmark, og det går ifølge flere undersøgelser udover lykkefølelsen. Derfor bliver der i flere ejendomme sat fokus på fællesskabet.