Guides og brochurer

Vi skriver om de trends og tendenser, som er relevante for dig som investor - og laver løbende nye guides og brochurer, som du kan downloade herunder.

5 gode grunde til at investere i ejendomme netop nu

Hvordan kan ejendomsinvesteringer være et stærkt middel til at sprede risikoen i porteføljen? Og hvorfor er det værd at overveje investeringer i mursten?

Intropakke: Hvorfor investere i ejendomme?

Få indblik i vores investeringskoncept og mød vores specialister og investorer. Samtidig modtager du også vores investeringsmagasin, Fundament.

Koncenton_Intropakke

Top-3 Boligtyper: En guide til ejendomsinvestering

Vi dykker ned i, hvilke 3 boligtyper der kommer til at forme fremtidens boligmarked, og hvorfor lige netop disse har et særlig godt investeringspotentiale. 

Top-20 byer: En guide til ejendomsinvestering

I guiden får du vores bud på, hvilke 20 danske vækstområder der er særligt interessante at kigge på som ejendomsinvestor.

Guide_Top 20 byer

5 nøgler til succesfulde ejendomsinvesteringer

Læs om de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, inden du begynder at investere i ejendom(me), og undgå dyre investeringsfejl.  

Guide_5 nøgler til ejendomsinvestering

Ejendomsoversigt: Se vores 100+ ejendomme

Få en oversigt med vores referenceejendomme, og bliv klogere på vores track record. Vi har 100+ ejendomme under forvaltning, som alle kan ses heri. 

Koncentons Ejendomsoversigt

Konceptbrochure: Forstå vores investeringskoncept 

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig som investor? Få indblik i Koncentons investeringskoncept, og hvordan vi hjælper og styrker vores investorers afkast.

Videnscenter

Nedenfor finder du en række artikler, der giver dig indsigt i det aktuelle investeringsmarked og temaer, som har relation til ejendomsmarkedet og vores projekter.

Klumme: Ejendomsmarkedet lander på benene i 2024

Der er flere ting, der taler for, at 2024 kan blive et år med fremgang på ejendomsmarkedet, skriver Jyske Banks boligøkonom.

Dyre ejerboliger øger lejeboligernes popularitet i storbyer

Lejeboligerne i storbyerne bliver mere og mere populære i takt med, at det bliver sværere for mange at finansiere en ejerbolig.

Sådan undgår du at begå de store investorfejl

Vi må erkende, at vi ikke kan bidrage med afgørende viden, når det kommer til valg af investeringer. Spred i stedet risikoen, lyder det fra forfatter Jens Balle.