Hvem er vi?

Vi er en langsigtet investeringspartner med mere end 110 specialiserede medarbejdere, der alle brænder for fremtidssikrede ejendomsinvesteringer, som sikrer glade lejere og stærke afkast til vores investorer.

Vi skaber værdi ved at lokalisere, indkøbe, udvikle og drifte store boligejendomme med attraktive beliggenheder i udvalgte danske vækstbyer.

Hermed giver vi semiprofessionelle og professionelle investorer nem adgang til en passiv ejendomsinvestering, hvor man slipper for alt arbejdet med indkøb, udlejning, vedligehold og administration.

I 2019, 2020, 2021 og 2022 var vi den største danske ejendomsinvestor målt på transaktioner, og sammen med vores godt 2.500 investorer har vi indtil nu investeret i 93 ejendomme med over 7.180 boliger til en samlet projektsum på 15,4 mia. kr.

DKK under forvaltning
mia.
Se aktuelle projekter
Medarbejdere
Kontakt os

Hvorfor vælge os som investeringspartner?

Vores indkøbs- og administrationsteam har mange års erfaring med finansiering og strukturering af ejendomsprojekter, herunder et stort kendskab til hvordan et ejendomsprojekt tilføres værdi gennem fx gennemtænkte planløsninger og beliggenheder, der giver de bedste betingelser for udlejningen.

Vi har en konservativ investeringstilgang, hvilket blandt andet betyder, at vi budgetterer forsigtigt med en tomgang på 2% i vores ejendomme. Det skal ses i lyset af, at den realiserede tomgang i vores ejendomsportefølje aktuelt typisk ligger mellem 0,4%-0,8%. Med denne strategi har vi generelt set kunne opjustere afkastene i vores projekter.

 

Se vores aktuelle ejendomsprojekter

Er der risici ved investering i vores projekter?

Alle investeringer er forbundet med en vis risiko, og selvom ejendomsinvesteringer ikke er nogen undtagelse, vurderer vi, at vores projektstruktur rummer et fordelagtigt forhold mellem afkast og risiko.

På den summariske risikoindikator, der går fra 1-7, hvor 1 er laveste og 7 er højeste risiko, ligger vores projekter på 3-4 (lav-middel). Beregningen er påkrævet af Finanstilsynet og har til formål at vejlede og beskytte investorer.

Til sammenligning vil risikoindikatoren for en portefølje med blandede aktier typisk ligge på 5. Altså påtager man sig her en større risiko. Omvendt vil risikoindikatoren for en portefølje med stats- og realkreditobligationer oftest ligge på 2. Således er vores projekter placeret et sted imellem disse.

Lær mere på en infoaften

Største danske ejendomsinvestor i 2022

I Cushman & Wakefields årlige RED rapport er Koncenton i 2022 placeret på en tredjepladsen over de største ejendomsinvestorer i Danmark målt på transaktionsvolumen. Det er en position, som vi er meget stolte over. Samtidig er vi utroligt taknemmelige for de mange investorer, som har valgt os som investeringspartner.  

Deltag i en infoaften

På vores infoaftener får du indsigt i det aktuelle investeringsmarked samt i vores investeringskoncept og aktuelle projekter. Efter præsentationen er der mulighed for at stille spørgsmål, og vi slutter aftenen af med en god middag. Det er gratis og uforpligtende at deltage. 

11. oktober 2023

Webinar

Book plads
25. oktober 2023

Aarhus, Nicolinehus

Book plads
7. november 2023

Fyraftensmøde, Roskilde

Book plads
23. november 2023

Fyraftensmøde, København

Book plads

Bestyrelsens og direktionens øvrige ledelseshverv (2022)