Modtag materialet

Udfyld formularen og få tilsendt projektmateriale

Koncenton Simple Living A/S

Med Koncenton Simple Living A/S investerer du i en af boligmarkedets største trends og opnår et attraktivt afkast fra de stabile, løbende lejeindtægter.

Projektet tager afsæt i boligmarkedets fremstormende tendens: et accelererende antal singler, studerende og nystiftede familier, der efterspørger effektive boligenheder placeret i udvalgte studie- og vækstbyer. Sammen med de optimalt udnyttede boligkvadratmeter giver ejendommene lejerne adgang til bl.a. nogle unikke uderum og deleøkonomiske fordele i form af låne- og byttefaciliteter.

På den måde imødekommer projektet et stort og voksende behov for at kunne leje frem for at eje. En trend, som også har gjort, at der for første gang nogensinde er flere lejere end ejere på boligmarkedet. Kort sagt har vi med Koncenton Simple Living udnyttet vores viden og erfaring fra enkeltstående succescases til nu at kunne tilbyde dette i en fond med stor risikospredning og attraktivt afkast.

Fakta om investeringen:

  • Investering i ejendomme i udvalgte studie- og vækstbyer
  • Forventet intern rente (IRR) efter skat: 6,82%
  • 12 måneders udlejningsgaranti på førstegangsudlejning af alle boliger
  • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
  • Anvisningsret til alle Koncentons boliger
  • Mulighed for at investere fra 750.000 kr.

Der er tale om en illikvid investering med en risikoklassificering på 5 ud af 7. Du finder flere fakta om investeringen i dokumentet 'Central lnformation'

Fakta understøtter casen bag Simple Living

  • Singler/studerende: Der er en klar samfundsmæssig tendens til flere singler som konsekvens af et stigende antal studerende, flere skilsmisser og flere seniorer. 39% af boligmassen i Danmark udgøres af singlehusstande. Det svarer til, at mere end 1 mio. af vores husstande er beboet af ”singler”. Ifølge Danmarks Statistik står singlehusstandene for hele 88% af stigningen i boligmassen fra 2020-2021. Størstedelen af disse singler søger mod de større byer.

  • Nystiftede familier: Analyser af fremtidens boligmarked viser, at markedet i 2030 i udpræget grad vil være centreret om børnefamilierne i 30’erne, som vil vokse med hele 14-15%. Særligt vil de gå efter rækkehuse, og de vil flytte fra storbyen for at bosætte sig i de lidt mindre byer med fokus på økonomi og simplicitet.

Fondens ejendomme

Her kan du se de to ejendomme, som allerede er en del af Koncenton Simple Living A/S.

 

 

Hans Jørgensens Vej

Placering: Vejle
Boligtype: 26 boliger
Projektsum: DKK 79,4 mio.

 

 

Søndervangen

Placering: Aarhus
Boligtype: 122 boliger
Projektsum: DKK 264,6 mio.