Sådan siger vores investorer

Vi arbejder hver dag målrettet på at yde en ekstraordinær god kundeservice, herunder på kontinuerligt at optimere driften af vores ejendomme og dermed afkastet i vores projekter. For at kunne forbedre os indhenter vi løbende feedback fra vores investorer. Den viden bruger vi til at tilpasse vores projekter og kommunikation.

Det gør vi, fordi vi ved, at man altid kan blive bedre, og fordi vi tror på, at vi med åbenhed og ordentlighed skaber tillid og de bedste resultater. For det kræver tillid at investere sammen med andre, og det er vi bevidste om i Koncenton.

I investorportrætterne herunder kan du møde nogle af vores investorer. De fortæller om deres liv, om deres passion og selvfølgelig også om, hvorfor de valgte Koncenton som investeringspartner, og hvad de har fået ud af det.

Vil du vide mere om Koncenton?

Så har du mulighed for at tilmelde dig til en af vores infoaftener. Her giver vi et indblik i det aktuelle investeringsmarked, og du vil blive præsenteret for vores investeringskoncept og aktuelle projekter, hvor investeringen starter fra 750.000 kr.

18. september 2024

Infoaften - Rungstedgaard

Book plads
9. oktober 2024

Herthadalen - Koncenton/Obton

Book plads