Videomagasin: Vil du have større indsigt i investeringsmarkedet?

Det er en udfordrende tid at være investor i. Den høje inflation og rente betyder for mange investorer, at de har brug for at genoverveje deres strategi. Det kræver indsigt - og ikke mindst en grad af forandringsparathed.

I Koncenton har vi nu premiere på et nyt videomagasin, Koncenton Insights, hvor vores investeringsdirektør og partner John Sloth, der har mere end 30 års erfaring for investeringsbranchen, giver dig et overblik over udviklingen.

> Se videomagasinet nu

"Vi holder møder med helt utrolig mange investorer i øjeblikket, og over en bred kam bliver der efterspurgt mere indsigt i et marked, der har udviklet sig noget anderledes, end vi har set de senere år. Det er netop det behov for mere viden, som vi gerne vil imødekomme med Koncenton Insights. Vi skal være stærke til at fange de helt aktuelle markedsbevægelser og sætte ord på de afledte muligheder for investorerne,” siger John Sloth."

Bagom videooptagelse_John Sloth præsenterer Koncenton Insights

Koncenton Insights er et tilbagevendende medie, hvor vi har som mål at klæde dig bedre på til at kunne begå dig på investeringsmarkederne.

Det nye afsnit passer med en god kop kaffe, og hvis du bruger tiden på det, får du bl.a. indsigt i følgende tre spørgsmål, som er vigtige at forholde sig til.

  1. Hvordan forventer markedet, at renten og inflationen vil udvikle sig herfra?
  2. Hvordan opnår man den bedst mulige balance mellem risiko og afkast?
  3. Hvad kan ejendomme konkret gøre for din formue i det aktuelle marked?

Koncenton Insights #4

Udfyld formularen og få videomagasinet tilsendt

Relaterede artikler

Klumme: Derfor kommer boligmarkedet så godt tilbage i den kommende tid

Boligmarkedet kommer flot tilbage med stabilisering i efteråret og et rigtigt godt forår i 2024, forudser fremtidsforsker.

Denne porteføljestrategi har givet størst afkast med mindst risiko

Alternative investeringer er blevet en fast bestanddel af mange investorers portefølje. Analyse viser, at de bidrager til et stærkere forhold mellem risiko og afkast.

Ejendomsmarkedet er på vej tilbage

Efter en periode med faldende priser er boligmarkedet vendt, skriver boligøkonom Mikkel Høegh i sin klumme.

Vismænd: Udsigt til massive stigninger i boligpriser

Meget tyder på, at nedturen på boligmarkedet er overstået.