19:32 – 34:21 – 1:03:35

Tiderne var forskellige, og humøret var højt, da 70 kollegaer løb og gik til DHL i Mindeparken i Aarhus.

”Dér er vores telt!”. Glæden var stor, da vi efter en lidt hektisk parkerings-seance fandt vores kollegaer i det store, hvide telt midt i Mindeparken.

Foran teltet gjorde slagteren klar til at grille vores aftensmad, og inde i teltet stod drikkevarer og energifyldt snoller klar.

Flid, Glæde, Vindermentalitet

Vores værdier Flid, Glæde, Handlekraft, Vindermentalitet og Ordentlighed gennemsyrer altid alt, hvad vi gør, og i teltet var det særligt let at spore Flid, Glæde og Vindermentalitet.

Uanset hvor du stod, fløj historier om træningsture, personlige mål og væddemål nemlig gennem luften og blandede sig med latter og en forventningsfuld stemning. Både løbere og walk’ere var klar til ruten.

3, 2, 1… GO!

Da konfettikanonerne blev skudt af, var løberne klar til første omgang, og der gik ikke længe, før den første stafet skiftede hånd i skifteområdet. Efter 5 omgange kunne løberne samles til en velfortjent skål i teltet.

Walk’erne blev sendt afsted på en smuk rute gennem Marselisborg Skoven, og tempoet gav luft til at snakke og grine undervejs. Vindermentaliteten fornægtede sig dog ikke, så flere walk’ere ”stak af” og krydsede målstregen som nogle af de første.

Festfyrværkeri

Tilbage i teltet blev der udvekslet tider og afgjort væddemål under maden, og da mørket faldt på, kunne vi slutte en god dag af med smukt festfyrværkeri over Mindeparken.

>Vil du være med på vores DHL-hold næste år? Så se, om der er en spændende ledig stilling for dig.

Relaterede artikler

En frokostordning der skaber ægte madGLÆDE 🤩

Vores frokostordning fortjener lidt ekstra opmærksomhed. For vi synes selv, at den er ekstraordinær god. Vi spiser den i vores restaurant Kabyssen, hvorfra der er udsigt over Aarhus Ø og Aarhus Havn.

Juleglæde til årets julefrokost

En af vores fem kerneværdier er glæde, og helt ærligt - hvad spreder mere glæde end en lille julefest?!

K for ”Koncentons kick off-tur”

Hvert år tager vi på en kick off-tur. En tur, der skaber sammenhold, styrker kulturen og sætter den strategiske retning for det næste år.

Sådan gør en kuffert, et køleskab og knoklen dig klogere på vores kultur

Vi er hammerstolte af vores kultur i Koncenton. Den gennemsyrer vores hverdag og alt, hvad vi siger og gør.