K for ”Koncentons kick off-tur”

Hvert år tager vi på en kick off-tur. En tur, der skaber sammenhold, styrker kulturen og sætter den strategiske retning for de næste år.

Da vi i år mødtes ved bussen onsdag morgen kl. 5:15, var øjnene stadig lidt små, men smilene var store og forventningsfulde.

Strategisk indsigt

Et af højdepunkterne på turen var vores strategidag. Dagen, der er dedikeret til vores strategiske fokus for 2023 og de efterfølgende år, og dagen der sikrer, at vi alle ved i hvilken retning, vi arbejder

”Gaaab”, tænker du måske og er på vej væk fra bloggen her. Men bliv lige hængende lidt endnu.

For det var ikke en af de tunge strategidage, som kan slå selv den mest ihærdige strateg ihjel, og hvor det kun er kaffepauserne, der holder dig op.

Nej, det var en af de spændende dage, hvor du får indblik i centrale aspekter af forretningen, og hvor tiden flyver afsted. En dag med vigtige oplæg fra ledelsen, sessioner med dedikerede kollegaer, der gav indblik i deres arbejdsområde ud fra bl.a. rollespil, en digital tvilling, film og simulerede bud på ejendomme i bedste Hammerslag-stil, samt et inspirerende oplæg fra verdensmesteren i fridykning.

Strategidag på vores kick off-tur.

Og bare rolig. Kaffepauserne var også gode! Dem brugte vi bl.a. på at lave sjove kulturmemes ud fra billeder fra vores hverdag.

Kaffepause med mulighed for at lave kulturmemes.

K for ”kollegaskab”


I løbet af turen var der forskellige aktiviteter, som vi kunne tilmelde os, bl.a. cykling, yoga og en ridetur. Uanset hvad man valgte, var formålet klar: Få en oplevelse med en kollega, som du ikke nødvendigvis arbejder sammen med i dagligdagen, og vær på den måde med til at styrke sammenholdet og kollegaskabet i virksomheden.

Og netop de elementer blev også styrket til vores store fest om aftenen. Her var der naturligvis linet op med lækker mad og gode vine og oven i det: Vores eget Koncenton Award Show.

Der var 3 kategorier i Award-showet: Årets Kollega, Årets Topperformer og Årets Medarbejder. Her kan du se de nominerede i de forskellige kategorier.

De nominerede i kategorierne Årets Kollega, Årets Topperformer og Årets medarbejder.

Dresscoden for festen var givet på forhånd: Herrerne var blevet bedt om at møde op i mørkt og kvinderne i ensfarvede pangfarver. Det gav en fantastisk regnbue-effekt til fællesbilledet og ikke mindst på dansegulvet i løbet af aftenen.

Fællesfoto fra vores kick off-tur.

> Hold øje med vores ledige stillinger, hvis du vil med næste gang, vi har kick off.

Relaterede artikler

En frokostordning der skaber ægte madGLÆDE 🤩

Vores frokostordning fortjener lidt ekstra opmærksomhed. For vi synes selv, at den er ekstraordinær god. Vi spiser den i vores restaurant Kabyssen, hvorfra der er udsigt over Aarhus Ø og Aarhus Havn.

Juleglæde til årets julefrokost

En af vores fem kerneværdier er glæde, og helt ærligt - hvad spreder mere glæde end en lille julefest?!

19:32 – 34:21 – 1:03:35

Tiderne var forskellige, og humøret var højt, da 70 kollegaer løb og gik til DHL i Mindeparken i Aarhus.

Sådan gør en kuffert, et køleskab og knoklen dig klogere på vores kultur

Vi er hammerstolte af vores kultur i Koncenton. Den gennemsyrer vores hverdag og alt, hvad vi siger og gør.