Juleglæde til årets julefrokost

I fredags var der en ekstra god energi på kontoret, og vi var lidt ekstra ivrige efter at få afsluttet arbejdsdagen, så vi kunne komme i festtøjet. Det var nemlig tid til årets julefrokost.

Vi startede med at varme op på kontoret, hvor musikken spillede fra højtalerne, og der var stillet snacks og drikkevarer frem. Herefter blev vi hentet af busser, der kørte os til Savværket i Aarhus, hvor der var pyntet op til julefest 🎄🥂🎊

Efter at have spist os mætte i en lækker julemenu, spillede Tennis Band op til dans med det ene hit efter det andet.


I løbet af aftenen var der også indslag med stump, hvor en del medarbejdere fik udfordret deres rytmiske sans (eller mangel på samme 😉), og det var muligt at udfordre en kollega i bordfodbold, bordtennis eller beerpong. Hos Koncenton elsker vi aktiviteter, hvor vindermentaliteten kan få frit spil.

Det eneste vi mere kunne ønske os, skulle da lige være at gentage det hele én gang til! 👏

        

Relaterede artikler

En frokostordning der skaber ægte madGLÆDE 🤩

Vores frokostordning fortjener lidt ekstra opmærksomhed. For vi synes selv, at den er ekstraordinær god. Vi spiser den i vores restaurant Kabyssen, hvorfra der er udsigt over Aarhus Ø og Aarhus Havn.

K for ”Koncentons kick off-tur”

Hvert år tager vi på en kick off-tur. En tur, der skaber sammenhold, styrker kulturen og sætter den strategiske retning for det næste år.

19:32 – 34:21 – 1:03:35

Tiderne var forskellige, og humøret var højt, da 70 kollegaer løb og gik til DHL i Mindeparken i Aarhus.

Sådan gør en kuffert, et køleskab og knoklen dig klogere på vores kultur

Vi er hammerstolte af vores kultur i Koncenton. Den gennemsyrer vores hverdag og alt, hvad vi siger og gør.