Temauger holder bare!

24. oktober 2019

13 + 43 = optur

To uger om året gør vi noget andet, end vi plejer (gæt selv hvilke). Noget, der har lidt ekstra over sig.

Uge 43 i 2019 dedikerede vi derfor til en af vores kerneværdier: Glæde. Vi lagde os i selen og gjorde alt, hvad vi kunne for at forhindre, at det skulle gå nogens næse forbi. Det gik i al beskedenhed ret godt.

Båthorn, rose-stafet, sweater-dag

Vi har en ambition om, at vores temauger skal nå hele vejen rundt. Man skal kunne se, mærke og erfare, at det er en særlig uge. Måske kan man endda lære noget.

Derfor blæste vi med møje og besvær 150 balloner op med helium og bandt dem på samtlige stole på vores etager i Prismet – så mandag morgen mødte alle ind til en skov af store smileys, og ugen var skudt i gang.

Den eftertragtede Rose-stafet.


Det her bragte glæde til folket

Er du nysgerrig på hvad vi fandt på i løbet af ugen? Så får du et oprids her: 

- Højlydte succeser! Tamburiner, fløjter, trommer, trompeter og båthorn spredte sig ud i alle kroge af huset, så alle afdelinger højlydt kunne gøre opmærksom på sig selv, hver gang de nåede et succeskriterie.

- Rose-/rosé-stafet! Vi sendte en stor pokal fyldt med slikkelas, knas og rosé afsted på stafet. Når en afdeling modtog ros og roséerne sendte de stafetten afsted til den næste afdeling, de syntes fortjente ros. Og så blev der naturligvis pralet med det på intranettet.

- Onkel-dag med luksuskaffe og uldne slipovers. Vi sneg lidt heftig hygge ind i glædes-ugen ved at arrangere en onkel-dag. Det betød, at dresscoden lød på sweaters og onkel-jokes prydede bordene i kantinen (hvis man nu selv skulle være løbet tør).

Sidst, men ikke mindst fik vi besøg af en skøn kaffevogn fra Kaffeexpressen, hvor sweaterflokken samledes til en sludder og en tår af det sorte guld.

- Vi fik gæster! Erhvervspsykolog Freddy Meyer skød ugen i gang og gav os en oplysende indsprøjtning om, hvordan glæde smitter og ’sur-stråling koster. Og som afslutning på glædesugen havde vi inviteret komiker Carsten Bang som en overraskelse til at sende os godt på weekend.


Stræk stængerne

Et sidste lille tiltag, der skabte god energi, var den daglige gåtur efter frokost. I femten minutter tøffede vi ud i efterårssolen på en herlig tilpasset rute.

Og turen har sat sig fast; flere har valgt at afsætte nogle minutter af frokostpausen til en travetur rundt om prismet for at få lidt luft til hårstråene og friske kinder.

 

Snapshot fra én af de daglige 15-minutters gåture efter frokost.

Mon ikke vi hiver dette initiativ op af hatten igen, når vi lige om lidt springer hovedkulds ud i temaugen i uge 13.

Det særlige ved uge 13 er, at den altid står i sundhedens tegn – så vi skal helt klart have gang i både korpusset og skallen, når vi rammer slutningen af marts.

Hvis der sniger sig en fornemmelse ind på dig om at det kunne være det rigtige for dig (og os), hvis du var en del af holdet, så kan du se nærmere på vores aktuelle stillinger her. 

Relaterede artikler

En femstjernet modtagelse

Tolv "ambassadører" har sagt ja til at give nye medarbejdere en femstjernet modtagelse.

Den gamle traver: ”Hvad er dine svagheder?”

Ærlig forventningsafstemning i jobsamtalen er afgørende.