Sådan gør en kuffert, et køleskab og knoklen dig klogere på vores kultur

Vi er hammerstolte af vores kultur i Koncenton. Den gennemsyrer vores hverdag og alt, hvad vi siger og gør. Ja, faktisk er det afgørende, når vi rekrutterer, at vores nye kollegaer kan se sig selv i den.

”Og hvad kan den så, den kultur?”, tænker du måske. ”Kan I give mig nogle eksempler på det?” Og ja, det kan du da lige tro, at vi kan. De tager udgangspunkt i en kuffert, et køleskab og knoklen. Læs med.

Kuffert, køleskab og knoklen = kultur

Kuffert

Her er vores elev, Morten. Han manglede en kuffert til sin ferie. Løsningen? Hans chef, Kenneth, (ham i baggrunden) tog en med hjemmefra, som Morten kunne låne. ”Vi må jo hjælpe hinanden”, som Kenneth siger.

Køleskab

Det her er et fyldt køleskab. Og det er bevis på, at vi er vindere. For vi elsker at vinde. Og vi fejrer det i flok, når vi gør. Derfor er der sat forskellige mål rundt om i organisationen, og når vi når dem, bliver køleskabene fyldt op med læskende drikkevarer. Skål!

Knoklen

Sådan her ser Søren og Gitte ikke ud på kontoret. Der er de knapt så rødmossede. Men fællesnævneren for billedet og kontoret er, at de – og vi – knokler sammen. Uanset om det er for at komme i mål med en opgave, eller om det er på spinningcyklen torsdag morgen kl. 6:45. (Okay, indrømmet. Det er ikke os alle, der sveder på spinningcyklen torsdag morgen. På det tidspunkt knokler nogle af os andre derhjemme med at få børnene gjort klar, luftet hunden eller forlade dynens varme).

> Vil du lære mere om vores kultur? Så læs med.

> Lyder det som en kultur, du har lyst til at blive en del af? Så tjek vores ledige stillinger ud.

Relaterede artikler

En frokostordning der skaber ægte madGLÆDE 🤩

Vores frokostordning fortjener lidt ekstra opmærksomhed. For vi synes selv, at den er ekstraordinær god. Vi spiser den i vores restaurant Kabyssen, hvorfra der er udsigt over Aarhus Ø og Aarhus Havn.

Juleglæde til årets julefrokost

En af vores fem kerneværdier er glæde, og helt ærligt - hvad spreder mere glæde end en lille julefest?!

K for ”Koncentons kick off-tur”

Hvert år tager vi på en kick off-tur. En tur, der skaber sammenhold, styrker kulturen og sætter den strategiske retning for det næste år.

19:32 – 34:21 – 1:03:35

Tiderne var forskellige, og humøret var højt, da 70 kollegaer løb og gik til DHL i Mindeparken i Aarhus.