3 ejendomstyper du bør overveje at investere i i 2022

Hvorfor bør du overveje at investere i seniorbofællesskaber, bæredygtige boliger og små, fleksible boligenheder? 

Det giver investeringsguiden 'Fremtidens boliger' dig indblik i. I guiden sætter vi nemlig spot på fremtidens boligmarked, så du som investor er godt klædt på til at agere klogt i et omskifteligt marked.

Med afsæt i både demografiske bevægelser og i megatrends som bæredygtighed og deleøkonomi, får du indblik i, hvordan danskerne ønsker at bo fremover - og dermed i den fremtidige efterspørgsel på lejermarkedet.    

Udfyld formularen og hav guiden i din indbakke om få minutter. 


GUIDENS INDHOLD:

  • Her vil danskerne bo i fremtiden
  • 4 trends der vil forme fremtidens boligmarked
  • 3 bud på fremtidens boliger
  • Vi investerer i mennesker og mursten - vil du være med? 

 

Bestil guiden

Relevant for dig, der kan investere fra 750.000 kr.

Vil du vide mere?

I vores artikler herunder kan du læse om nyt fra både investerings- og ejendomsmarkedet, og - selvfølgelig - om vores nuværende og tidligere projekter.

Lav tomgang sikrer lukrativ fremtid for ejendomsinvesteringer

Tomgang for lejeboliger i investeringsejendomme falder. En økonomisk markedstomgang for boliger på kun 3,3 pct. vidner om en forsat stor efterspørgsel på boliglejemål. "Særlig lejernes søgen efter små enheder i de store byer, familieboliger i forstæderne og seniorboliger overstiger alle forventninger, " siger udlejningschef i Koncentons udlejningsafdeling, Go' Bolig, Søren Justesen.

Ny analyse: Hvad skal vi forvente af ejendomsmarkedet?

Ny analyse ser på forskellige scenarier for, hvad den stigende rente og inflation kan få af betydning for ejendomsmarkedet.

Har du inflationssikret din formue?

Risikospredning og investeringer polstret mod inflation kan være nøglen til at fastholde en stærk portefølje i en tid med stor usikkerhed og stigende inflation. Udlejningsejendomme er netop sikret mod udhuling af formuen.