Koncenton Urban A/S

Invester i Koncenton Urban og få et gennemsnitligt årligt afkast på 8,85% inkl. løbende udbytter fra attraktive boligudlejningsejendomme.

Ved at deltage i Koncenton Urban A/S får du - udover et meget konkurrencedygtigt forventet afkast på gns. 8,85% om året - en ejendomsinvestering med god risikospredning, hvad angår antallet af ejendomme og geografisk spredning.

Cirka halvdelen af ejendommene vil ligge i Storkøbenhavn og i Aarhus Kommune. Den anden halvdel vil bestå af ejendomme, der ligger i danske vækstbyer, som fx Hillerød, Roskilde, Køge, Odense, Kolding, Vejle, Horsens og Silkeborg.

Fakta om investeringen:  

 • Forventet gns. afkast på 8,85% om året uden indregning af ejendomsværdistigninger
 • Løbende, årlige aktieudbytter på gns. 4,42% om året
 • God likviditet pga. en ekstra lav belåningsgrad på kun 65%
 • 1 års udlejningsgaranti på alle boligerne fra overtagelsen
 • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
 • Anvisningsret til alle boligerne
 • Forventet samlet projektsum på 1.6 mia. kr.
 • Mulighed for at investere fra 750.000 kr.

Modtag prospekt

Udfyld formularen og få tilsendt materiale

Første ejendom er indkøbt

Den første ejendom, der er indkøbt til ejendomsfonden, er et projekt med 100 attraktive lejligheder i Risskov.  Bydelen er blandt de mest populære områder i Aarhus med kort afstand til centrum, universitetet, strand, skov og sø.

Lejlighederne er gennemsnitligt på 53 m2, meget velindrettede og helt ideelle til Aarhus' største befolkningsgruppe, nemlig de 20-29-årige. Det kunne være det unge par, den nyuddannede eller to studerende, der ønsker at bo sammen i en delevenlig lejlighed. 

Ejendommen, der er tegnet af Arkitema Architects og består af to bygningskroppe i henholdsvis tre og fire plan, er allerede langt i byggeprocessen. 

Arresøvej/Brassøvej

Arresøvej/Brassøvej

Arresøvej/Brassøvej

Fakta:

Placering: Risskov
Boligtype: 100 lejligheder
Projektsum: DKK 186.865.958

Sporbyen

Sporbyen

Sporbyen

Fakta:

Placering: Randers
Boligtype: 39 lejligheder
Projektsum: DKK 69.771.429
(Opdelt i to projekter: Koncenton Urban A/S og Koncenton Seniorboliger A/S)

Sådan udvælges byerne

I Koncenton Urban A/S indkøber vi ejendomme de steder folk vil bo - nu og i fremtiden. Vi udvælger således byerne ud fra følgende kriterier:

 • Byer med min. 30.000 indbyggere
 • Byer med min. 8% stigning i indbyggertallet fra 2019-2045
 • Byer med levende lokalliv, butikker, caféer og uddannelsesmuligheder
 • Byer med god infrastruktur og et stærkt erhvervsliv 

Med afsæt i den stærke urbanisering investerer vi altså i de byer, hvor der er en naturlig øget efterspørgsel på boliger. Samtidig fokuserer vi på netop de boligtyper, som efterspørges i de forskellige byer. Det betyder, at der ikke blot er tale om en fornuftig investering i dag, men også i de kommende år.

Risikoindikator for projektet

Koncenton Urban A/S scorer et 4-tal (middel) på den summariske risikoindikator, der går fra 1-7, hvor 1 er laveste og 7 er højeste risiko. Beregningen er påkrævet af Finanstilsynet og har til formål at vejlede og beskytte investorer.

Til sammenligning vil en portefølje med blandede aktier typisk score et 5-tal. Dvs. at man her påtager sig en større risiko. Omvendt vil en portefølje primært bestående af stats- og realkreditobligationer typisk score et 2-tal. 

Du kan læse mere om skalaen her eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til denne.