Koncenton køber rækkehuse og lejligheder i Sejs-Svejbæk

Endnu engang udvider den aarhusianske ejendomsinvestor Koncenton paletten og køber 8000 m2 ejendom i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg

Med en placering tæt på sø og skov har Sejs-Svejbæk i Østjylland den perfekte beliggenhed for den naturglade beboer. Snart kan endnu flere få fornøjelsen af det naturskønne område, når 26 rækkehuse og 52 lejligheder slår dørene op for indflytning i foråret 2020. Bag boligerne står ejendomsinvestoren Koncenton, der har købt projektet af Birch Ejendomme.

”Sejs-Svejbæk er et område med øget tilflytning, hvilket har gjort området til et naturligt valg for os som ejendomsinvestor. Vi har de seneste år været i en proces, hvor vi udvider vores fokus til ikke kun at omfatte de største byer i Danmark, så vi nu og fremadrettet også engagerer os i vækstområder i mindre byer. Det er en fornøjelse på den måde at være med til at skabe boliger til beboere i et bredt udsnit af Danmark,” fortæller investeringsdirektør i Koncenton Oliver Peters.

Sejs-Svejbæk huser omkring 4.000 indbyggere og er en forstad til Silkeborg. Med kun 30 minutters kørsel til Aarhus og Herning er området attraktivt for pendlere, der arbejder i større byer, men værdsætter roen i Sejs-Svejbæk.

”Boligerne er for familien, der gerne vil slippe for vedligeholdelse af hus og stor have, men samtidig være tæt på naturen – og for singlen eller parret, der gerne vil bo i bebyggelse med mulighed for fællesskab med andre, samtidig med at Silkeborg og byens rige kulturliv ikke er langt væk,” siger Oliver Peters.

Koncenton har købt projektet af ejendomsudvikleren Birch Ejendomme, der står for byggeri,  førstegangsudlejning, samt et års drift og vedligehold af boligerne i projektet.

I Birch Ejendomme er man glade for interessen fra Koncenton. Det er tredje gang, at Koncenton og Birch Ejendomme arbejder sammen om et projektbyggeri i Midtjylland – de øvrige to ligger i hhv. Silkeborg og Vejle.

 ”Hos Birch Ejendomme er vi stolte af, at et investeringshus som Koncenton igen ønsker at købe et af vores projekter,” fortæller René Birch, stifter af Birch Ejendomme.

Projektet ved Borgdalsvej i Sejs-Svejbæk er tegnet af Constructa og kommer til at bestå af 26 étplansrækkehuse og 52 lejligheder med et samlet beboelsesareal på 8000 m2. Byggeriet er under opførelse og forventes klar til indflytning fra 1. november 2019.

Om boligerne

Boligerne spænder fra 74 m2 - 125 m2. Lejlighederne i stuen har adgang til hver deres egen have, mens lejlighederne på første sal har adgang til repos/altan. Der er tale om to-, tre-, fire og femværelsesboliger, hvor alle boliger har et opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse.

Relaterede artikler

Kapitalfond bliver medejer af Koncenton

FSN Capital har investeret i Obton Group Holding. Med købet af aktierne bliver FSN Capital 45% ejer af Koncenton, der er et datterselskab til Obton Group.

Koncenton lancerer ny ejendomsfond med klimavenlige boliger

En ny klimafond med det grønne element som omdrejningspunkt har set dagens lys. Koncenton lancerer sin første portefølje med klimavenlige boliger - Koncenton Klimaboliger A/S.

Ny aftale om lagerbeskatning af ejendomsavancer vedtaget

Hvad betyder den nye politiske aftale om lagerbeskatning for Koncentons ejendomsprojekter?

Koncenton bliver ny hovedsponsor i Aarhus United

Aarhus United er et ambitiøst og sympatisk håndbold-projekt, som Koncenton har valgt at blive hovedsponsor for i denne sæson.